Marcel Ciolacu susţine vaccinarea şi purtarea măştii: „Am lămurit-o pe mama, pe socrii mei”. Ce spune despre proteste de stradă PSD împotriva guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presedintele PSD Marcel Ciolacu la sediul PSD din Bucureşti masca alb negru FOTO Inquam Photos / George Călin
Presedintele PSD Marcel Ciolacu la sediul PSD din Bucureşti masca alb negru FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Colacu, a declarat, marţi seară, că este un susţinător al vaccinării, pe care o consideră singura soluţie în acest moment. De aceea, Ciolacu a afirmat că şi-a convins rudele şi cunoscuţii să se vaccineze.

„Eu susţin vaccinarea. Eu sunt de acord că oamenii trebuie să se vaccineze. Am lămurit-o pe mama mea, pe rudele mele, pe socrii mei. Cred că în acest moment cea mai bună soluţie este vaccinarea. Nu există altă soluţie. Sunt total de acord că nu trebuie să fie obligativitatea vaccinării. Până la urmă fiecare decide, iar statul trebuie să găsească soluţii pentru cei care refuză vaccinarea”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3.

De asemenea, Ciolacu a precizat că putarea măştii este benefică.

„Eu cred că purtarea măştii în acest moment este benefică. Aşa consider eu”, a mai declarat Ciolacu.

Întrebat de ce PSD nu se opune coaliţiei de guvernare, inclusiv prin proteste de stradă, liderul PSD a declarat: „Nu pot să instig. PSD încă are capaciatatea să scoată zeci de mii de oameni în stradă. Nu pot să-mi asum ca eu să îmbolnăvesc oameni”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite