Politică

articolul anterior articolul urmator

Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la parlamentare. Au ajuns colegi de partid cu Şerban Nicolae şi AKM

14
25 Oct 2020 10:50:19
Autor: Dan Anghel
Marcel Pavel
Marcel Pavel

Cântăreţii Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist (PER) în judeţul Mureş. Cei doi au devenit colegi de partid cu Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu (AKM), alungaţi de Marcel Ciolacu din PSD. Însă toţi au şanse in fime să intre în Parlament. PER e abia în marja de eroare a sondajelor.

În judeţul Mureş, lista PER pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Bogdan Stanoevici, iar pe locul 2 se află Marcel Pavel. La Senat, lista va fi deschisă de Sanda Ladoşi, iar pe locul 2 se află compozitorul Andrei Kerestey.

Deputatul Cătălin Rădulescu (AKM) a anunţat că s-a înscris în Partidul Ecologist Român (PER), deşi nu i-a fost uşor după 26 de ani de viaţă politică în PSD. El a adăugat că nu va fi uşor ca PER să treacă pragul de 5% necesar intrării în Parlament, însă politicienii înscrişi recent în partid sunt nişte luptători.

Rădulescu mai spune că Marcel Ciolacu l-a îndepărtat, atât pe el, cât şi pe Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu, Codrin Ştefănescu şi Ecaterina Andronescu şi alţi peste 100 de de parlamentari de pe listele de candidaţi la alegerile generale pentru că s-au opus „votării stărilor de alertă şi carantinării românilor suspicionaţi de coronavirus”.

Şerban Nicolae care a demisionat din PSD a anunţat joi pe Facebook că va candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Român (PER). El a adăugat că„ alături de colegii de la PER. şi în echipă cu Liviu Pleşoianu, cu transparenţă şi onestitate ca întotdeauna vreau să ofer electoratului din Bucureşti o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială şi viaţă sănătoasă”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

14 Comentarii

Stanila Ion
25.10.2020, 11:26:03

Nu edestul sa ai voce, mai trebuie sa ai ceva la mansarda...Se pare ca nu prea au....

+8 (10 voturi)
Amar
25.10.2020, 11:45:41

"Marcel Pavel şi Sanda Ladoşi candidează la parlamentare" Oamenii se orienteaza, cand din behaiala nu iti mai iese nimic, solutia cea mai la indemana este sa te duci in politica. Este locul unde nu iti trebuie absolut deloc valente, trebuie doar sa existi.

+6 (8 voturi)
inuendo
25.10.2020, 11:53:52

Fripturiști, oameni fără caracter...

+5 (7 voturi)
nea Ilie de la sculărie
25.10.2020, 11:54:21

Si ce ii recomanda?

+3 (5 voturi)
mindrescu costel
25.10.2020, 11:57:58

aspiratorul per isi face in continuare treaba aspira tot ce prinde numai ,,valori,, unu si unu

+3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (14)

Modifică Setările