Maria Grapini: Protestul de la Ateneu nu face decât să ştirbească imaginea României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentul Maria Grapini a declarat, joi, faptul că desfăşurare unui protest în faţa Ateniului, exact în seara când e ceremonia de preluare a preşedinţiei Consiliului UE, nu ar face decât să ştirbească imaginea României.

„Sincer, nu face bine României. Eu cred că toate îşi au locul lor şi timpul lor. A veni acum cu un protest, nu-i văd sensul, când preluăm şi e un eveniment pentru toată ţara, până la urmă, fiecare român trebuie să fie mândru că ţara lui acum conduce Europa şase luni. A spune că vrem în Europa, când statistic, avem statistici, România este în top 3 proeuropeană, când Guvernul şi-a pus aceste priorităţi proeuropene, nu înţeleg sensul acestui protest. Nu face decât să ştirbească din imagine”,  declarat europarlamenturul Maria Grapini, într-i ontervenţie la RFI, despre protestul anunţat în faţă la Ateneu, joi seară. 

Alesul european a subliniat faptul că România e o „ţară proeuropeană“, orice s-ar spune, iar că la evenimentul de joi seară o să fie aproape toţi liderii europeni, fiind important modul cum se vor desfăşura lucrurile. 

„A ieşi în faţa Ateneului când se dă un spectacol de preluare a preşedinţiei şi a spune vrem Europa... dar cine a spus că nu vrem Europa?“, a mai comentat eurodeputatul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite