Politică

articolul anterior articolul urmator

Marian Oprişan îşi recunoaşte înfrângerea: Am sufletul împăcat. Mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea

23
28 Sep 2020 14:33:41
Autor: Radu Eremia
Marian Oprişan. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
Marian Oprişan. FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Marian Oprişan, şef al CJ Vrancea timp de 20 de ani, şi-a recunoscut înfrângerea politică de la aceste locale, când a pierdut în faţa senatorului Cătălin Toma.

Marian Oprişan a adresat un mesaj românilor din Vrancea în care îşi recunoaşte înfrângerea în faţa senatorului Cătălin Toma.  

Redăm mesajul de pe Facebook al lui Marian Oprişan:

Dragii mei vrânceni,

Vă mulţumesc din suflet, tuturor!
Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţă în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat.
Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi carieră judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârşit, pentru binele dumneavoastră.
Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor şi a realizărilor fiecăruia.
Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne acelaşi OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele şi îi va ajuta, cu toată puterea.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

23 Comentarii

Mircea Lupan
28.09.2020, 14:42:45

Pesedistii aplica legea lui Ohm: daca esti om cu mine sunt si eu om cu tine.

+5 (5 voturi)
The Fog
28.09.2020, 14:45:20

Acum ca nu se mai poate dedica judetului acesta se poate dezvolta.

+7 (7 voturi)
Constantine Constantine
28.09.2020, 14:53:56

Vise!! Judetul asta traieste doar din agricultura. Toate fostele fabrici si uzine au subcombat ajungind la fiare vechi. Ca sa pui cu picioarele pe pamint judetul asta e nevoie de ceva ce nu se mai poate: o economie centralizta.In economia capitalista cine nu se descurca e lasat sa moara. Daca nu s-a dezvoltat pina acum nici nu se va mai dezvolta,

+2 (8 voturi)
Mircea Nistor
28.09.2020, 14:51:38

Observ mai nou că la ananghie,toate lichelele și hoții iau public de martor pe Doamne-Doamne...Dă bine mai ales la electoratul cu o clasă mai mult ca trenul .Tovarășe Oprișan,ai călărit Vrancea mai mult decât a călărit Ceaușescu România .Cu toate astea Mărășeștiul nu mai are nici o intreprindere din vremurile de acum 30 de ani în stare de funcțiune,iar în tronsoanele din Canalul Siret-Dunăre de pe teritoriul județului cântă broaștele .Și alea,atunci când plouă și e apă suficientă .Dumneata n-ai reușit să duci la bun sfârșit nici măcar ce a lăsat nea Nicu...Singurul motiv pentru care ai rămas la putere aproape 30 de ani este că vrâncenii harnici și-au luat lumea-n cap,în Franța,Spania,Italia,iar ăia care au rămas acasă au avut în ce-și îneca amarul, după atâtea "succesuri" ale PSD-ului local...Dar se pare că până și din beție se mai trezesc unii .Din prostie, doar poate după ce pierd alegerile,și nici atunci...

+10 (10 voturi)
Paun Al
28.09.2020, 14:56:25

Oare pentru locuitorii din Vrancea a meritat sa-l tot voteze 20 de ani? Pentru Oprisan si familia lui sigur a meritat. Averea si profitul cu care s-a ales Oprisan si mai "mama" lui sunt imense. Familia, daca nu il calca DNA-ul, poate sta cu burta la soare pana la adanci batranete.

+7 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (23)

Modifică Setările