Politică

articolul anterior articolul urmator

Marian Preda: „Sâmbătă vom afla dacă Mişcarea Populară se transformă în partid“

1
22 May 2013 14:35:44
Autor: Alina Boghiceanu
Marian Preda FOTO Arhiva Adevărul
Marian Preda FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat miercuri, la „Adevărul Live“, că va da publicităţii, în cursul zilei de sâmbătă, rezultatele unui sondaj realizat printre membrii Mişcării Populare, cu scopul de a arăta dacă este nevoie ca fundaţia să se transforme în partid.

 

Întrebat de ce a fost nevoie de acest sondaj, în condiţiile în care Mişcarea Populară este înfiinţată de scurt timp, preşedintele fundaţiei, Marian Preda, a precizat: „Fundaţia în sine nu se poate transforma în partid. Dar dacă doresc membrii... Sondajul este deschis tuturor, dar noi o să reţinem pentru analiză mesajul celor peste 6.000 de membri. Pentru că ei au aderat. Ceilalţi nu ştim dacă sunt simpatizanţi sau doar curioşi care intră pe site“.

Preda a mai precizat că s-a angajat să fie preşedintele fundaţiei, deocamdată, şi crede că, până în anul 2016, curentul de centru-dreapta trebuie să devină puternic. 

Referitor la o eventuală funcţie de preşedinte în cazul în care  Fundaţia se va transforma în partid, Preda a spus că va accepta un astfel de post, numai dacă i se va cere.

 Consilierul prezidenţial Cristian Diaconescu, a declarat, la sfârşitul lunii martie, într-un interviu la „Adevărul Live“, că „Mişcarea Populară“ se poate transforma într-un partid politic, chiar dacă în acest moment nu se pune problema unei instituţionalizări sau a unei orientări ideologice.


 

 

 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Dumitru Rizoaica
22.05.2013, 22:27:10

OAAAAAMENI BUUUNI ! Nu sperati ca in Romania se va schimba ceva in Bine, pentru ca este condamnat X, sau pentru ca Y este seful Guvernului! Pentru Dumnezeu, intelegeti ca daca vreti schimbare in Bine, pentru viata voastra si a urmasilor vostri, schimbati BAZA in care se desfasoara viata politica! Trebuie sa renuntati la actuala BAZA, care permite politicienilor si functionarilor publici sa fie Lacomi, Mincinosi, Hoti, Tradatori de Tara, Iresponsabili, Nesimtiti, etc., iar votului sa fie o farsa, prin cumparare si manipulare! BAZA pe care v-o propun, pentru inlocuirea celei actuale, NU MAI PERMITE viciile enumerate mai sus, iar votul il veti da in cunostinta de cauza formatiunii politice care reprezinta cel mai bine interesele comunitatii careia ii apartineti voi! Deci, veti avea un criteriu OBIECTIV de formare a optiunii de vot! Vezi http://dumitrurizoaica.blogspot.com/. Incadrati-va in categoria Romanilor responsabili (Rr), alegand, pentru Romania, cea mai benefica BAZA, in care sa se desfasoare viata politica! EVITATI sa apartineti categoriilor Romani leguma (Rl), sau Romani ‘vanduti’ (R’v’)! Daca URGENTA Nr.1 pentru voi nu va fi comutarea macazului politic, de pe actuala "politica pentru Ciolan" (actuala BAZA), pe "politica pentru Patrie" (BAZA propusa), sa nu va mirati ca nimic nu se va schimba in Bine in Romania!

Modifică Setările