Politică

articolul anterior articolul urmator

Deputatul Marin Anton lasă PNL pentru Partidul Mişcarea Populară. „Nu m-am putut adapta în interiorul PNL“

17
13 Feb 2014 19:23:22
Autor: Mădălina Mihalache
Deputatul Marin Anton FOTO Arhiva Adevărul
Deputatul Marin Anton FOTO Arhiva Adevărul

Deputatul PNL, Marin Anton, a anunţat joi că demisionează din PNL pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară. Anton spune că nu a putut să se adapteze în interiorul partidului, dar speră la o fuziune PMP-PNL la alegerile prezidenţiale.

„Vreau să le mulţumesc foştilor colegi din PNL pentru deschiderea de care au dat dovadă în ceea ce mă priveşte. Cu părere de rău, nu am reuşit să mă adaptez în interiorul partidului. Îmi exprim speranţa că, la un anumit moment în timp, de ce nu la prezidenţialele din acest an?, Mişcarea Populară şi PNL se vor afla de aceeaşi parte a baricadei politice în lupta cu o stângă nereformată care vrea să întoarcă România în timp“, şi-a motivat decizia deputatul Marin Anton.

Deputatul a explicat motivele pentru care a decis să activeze în PMP.  „Am luat decizia de a mă alătura Partidului Mişcarea Populară pentru că este o construcţie politică proaspătă şi veritabilă de centru-dreapta şi reprezintă singura voce credibilă a Opoziţiei în acest moment. Sunt încrezător că, în scurt timp, Mişcarea Populară, care îşi propune un alt mod de a face politică, va reuşi să se impună în faţa partidelor tradiţionale, mai ales că acestea au adus clasa politică românească la un nivel incredibil de jos prin scandalul permanent întreţinut şi prin urmărirea intereselor proprii în detrimentul binelui comun“, a anunţat Anton.

După demisia deputatului Elena Udrea din PDL, mai mulţi parlamentari au părăsit partidul pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară (PMP). Totodată, europarlamentarul Cristian Preda şi-a anunţat înscrierea în PMP şi intenţia de a candida pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Partidul Mişcarea Populară a fost înregistrat astăzi (n.r. miercuri) în Registrul partidelor politice, prin decizia definitivă a Curţii de Apel Bucureşti“, a anunţat preşedintele formaţiunii, Eugen Tomac.

 Din partid vor face parte mai mulţi consilieri prezidenţiali, cărora preşedintele Traian Băsescu le-a semnat, marţi, eliberarea din funcţie. Dintre ei fac parte Sebastian Lăzăroiu, Daniel Funeriu, Adrian Rădulescu şi Gabriel Berca.

Daniel Funeriu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile europarlamentare pe listele PMP. „A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic“, a scris el pe Facebook.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

bonfire bonfire
13.02.2014, 19:30:56

Când un câine sau o pisică au pureci(știți voi, chestiile alea mici negre care sar de la un animal la altul in fucție de desimea blănii și de gustul sângelui) care aduc doar boala si discomfort, medicul veterinar recomada câte o solutie sau cate o zgardă specială. Propun ca fiecare partid sa poarte o asemenea zgarda, poate asa păduchii...pardon, purecii ăștia politci nu mai sar dintr-un partid în altul, cu acelasi scop declat, acela de a se ”hrăni„ mai bine si de a se ascunde mai bine. Mi-e sila si greață de ”politicii„ astia, fara crez, ideal si făra pic de demnitate, care doat umbla cu limba scoasa după zeama de ciolan.

+4 (6 voturi)
unU
13.02.2014, 19:32:41

Macar trece la un partid din opozitie, nu la unul aflat la ciolan. Tot respectul ! Ca facut bine, ori nu, ramane de vazut.

+3 (3 voturi)
gyll
13.02.2014, 19:53:52

Da'n pnl cum a ajuns?

+1 (3 voturi)
IonIon Codreanu
13.02.2014, 19:47:06

PMP. este Partidul Mișcarea Președintelui?

+7 (7 voturi)
mitrut
13.02.2014, 20:55:13

Cei care nu se adapteaza in partid (oricare) sa ramana apartinici! Sa nu se mai comporte ca o curva care, dupa cateva nopti cu agentul KGB trece in patul agentului Mosad si dupa alte cateva, in cel al agentului CIA, turnandu-l de fiecare data pe precedentul! Sunt cele mai infecte creaturi. Si cele mai periculoase!

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările