articolul anterior articolul urmator

Marioneta încearcă să supravieţuiască fără păpuşar

10
5 Jun 2019 10:53:08
Cristian Preda

10 Comentarii

marius cristian
5.06.2019, 11:28:35

asa este PSDracnea este o marioneta fara papusar , caci la PNL sforile duc la JohANUS iar la PLUSR direct la ambasada americacana .... a zis un mare adevar dl Preda mare maestru al globalismului , pe principiul gura pacatosului uneori adevar graieste , desi stapanul sau este tatal minciunii.

-4 (12 voturi)
Vanatorul/d.c.
5.06.2019, 13:49:34

A..minimaliza capacitatea organizatorica si de analiza a unui ”șalău” pesesdist ca Adrian Nastase, poate fi mai mult decat o greseala de evaluare. Infatuarea, aroganta cu care iti tratezi adversaul nu-s intodeauna si cele mai bune si mai sigure arme cu care sa-l infingi..! Altminteri, constat ca desi gasca de smenari si cocalari condusa de Sica Dandolinu si Dorel cu cap de neamt e cea care, prin intermediul liderilor ei (dar si a jigodiilor din presa ce spera sa scape de puscarie cu ajutorul falangei iohannist-limberale a mafiei din Justitie), da la geoale zilnic Aliantei 2020, singurii care raspund pe masura acestor atacuri fiind cei de USR, cei de la PLUS preferand sa se ” se faca ca ploua” si sa discute aceleasi ..discutii anti-pesediste, dar si astea cam ..”pe langa”..! Oricum, felicitari celor de la USR pentru demnitatea si ”taria de caracter” cu care refuza cardasia cu PNL, dar mai ales pentru faptul ca au ascultat vocile celor care i-au sustinut si votat, atunci cand au anuntat ca vor avea un candidat propriu la presedintie, chestie care a bagat deja in ”fibrilatie” ..PNL-ul si gunoaiele lui propagandistice din mass media si de pe net, si care face ca impostorului plantat la Cotroceni de catre o parte din servicii si catva grupari de interese politico-financiare antiromanesti, antinationale. din tara si de-afara, sa-i tremure spilhozenii..! Le voi mai spune inca o data celor de la Alianța 2020, ceea ce le spusesem inainte de europarlamenare : You'll never walk alone..! When you walk through a storm Hold your head up high And don't be afraid of the dark At the end of a storm There's a golden sky And the sweet silver song of a lark Walk on through the wind, Walk on through the rain, Though your dreams be tossed and blown Walk on, walk on With hope in your heart And you'll never walk alone.

-5 (9 voturi)
The Fog
5.06.2019, 16:00:57

Salau expirat. Intr-un mod complex, si dincolo de aparente si simplificari, PSD nu mai este ce a fost in vremea Nastase-Iliescu, iar Nastase nu mai dispune de masa critica de sicofanti necesari pentru a schimba directia partidului, admitand ca ar vrea sa o schimbe intr-o directie benefica nu doar partidului.

+8 (8 voturi)
Vanatorul/d.c.
5.06.2019, 19:29:46

In siajul comentariilor mele aterizeaza zilnic, pentru a ma ”decredibiliza”:) 3 categorii de indivizi: -prostii; -naivii manipulati; -slugoii mediatici si digitali ai mafiotilor din politica si din fruntea unor institutii de stat.

-4 (6 voturi)
MM Ordean
5.06.2019, 14:33:52

„E evident că rezultatul scrutinului din 26 mai şi condamnarea lui Liviu Dragnea au prins-o pe V. Dăncilă complet nepregătită. Şefa guvernului a fost numită în pripă şi şefă la partid. Ea caută să iasă din impas, dar într-un mod paradoxal....” M-aș fi mirat ca spiritul fin - care se află d. Preda - s-o vorbească de bine pe dna Dăncilă... La o adică, și cinic observînd lucrurile, toți ne aflăm marionete. Ale dorinței de a trăi (cît) mai bine, din noi...

-4 (8 voturi)