Măsurile „urgente” cerute de un deputat AUR pentru pregătirea de război cu Rusia: poduri cu explozibil, şanţuri de 4 metri, armată obligatorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Ciubuc, deputat AUR FOTO Facebook / Ciprian Ciubuc
Ciprian Ciubuc, deputat AUR FOTO Facebook / Ciprian Ciubuc

Deputatul AUR a transmis pe Facebook o listă cu măsuri urgente, despre care spune că trebuie să le ia liderii statului în contextul ameninţării de la graniţa Ucrainei.

„Măsuri urgente, pe care le pot lua nişte conducători demni în contextul disensiunilor NATO-Rusia”, scrie deputatul, postând o listă cu mai multe măsuri. 

Potrivit parlamentarului, mai multe măsuri militare urgente sunt:

-„Armata obligatorie pentru absolut toţi bărbaţii de 18-40 ani, o pregătire minimă, elementară de apărare, 3 luni pentru toţi bărbaţii cu studii superioare, şi 6 luni pentru cei fără studii superioare. (România nu are bărbaţi pregătiţi să-şi apere ţara, casa şi familia!)

- Convocarea, mobilizarea şi antrenarea tuturor rezerviştilor apţi.

- Şanţuri de 4 metri adâncime şi 8 metri lăţime dea lungul frontierei flancului estic.

- Toate drumurile naţionale şi internaţionale de intrare în ţară dinspre graniţa de Est, securizate, podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere”. 

Deputatul propune şi alte măsuri sociale urgente:

- „Tăierea pensiilor speciale, 1.5 miliarde ron/an!

- Dotarea armatei române, cu armament nou nu fiare vechi! 2 miliarde lei noi s-a plătit la sf. 2022 pe 33 de avioane vechi de 40 de ani.

- Tăierea subvenţiilor pentru partidele politice 500.000.000 ron/an.

- Reducerea numărului de parlamentari la 300, din 2024: 89 senatori si 211 deputaţi! 466 sunt prea mulţi, 166 parlamentari în plus - 996.000.000 ron/an. În 2009 au votat la referendum peste 8.000.000 de români pentru acest lucru”.

„Hartă: Asta e ţara mea întreagă, asta am învăţat la şcoală”, mai scrie deputatul referitor la imaginea publicată la finalul mesajului. 

Adevărul a încercat să obţină mai multe informaţii de la deputat, însă Ciprian Ciubuc nu a putut fi contactat până la momentul publicării ştirii

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite