Politică

articolul anterior articolul urmator

Meleşcanu, atac fără precedent la Tăriceanu: E un expirat politic. Tot ce a rămas e o umbră disperată care tremură de frică

32
14 Sep 2019 16:35:47
Autor: Radu Eremia
Teodor meleşcanu şi Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Inquam Photos / George Călin
Teodor meleşcanu şi Călin Popescu Tăriceanu. FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a lansat un atac foarte dur la adresa fostului său coleg de partid, Călin Popescu Tăriceanu, despre care afirmă că e „expirat politic“ şi îl acuză că recurge la ilegalităţi pentru a-i îndepărta pe liberal-democraţii care îl contestă.

„Întreb din nou: cu ce am greşit? Am urmat paşii domnului Tăriceanu, care a fost ales de două ori preşedinte al Senatului propus şi susţinut de PSD - cel bun! PSD care a citit sondajele şi nu l-a propus candidat unic fără şanse, nu e bun pentru domnul Tăriceanu.
 
 Ca să se salveze, vinde ALDE, mai exact îl dă contra salvării lui personale. «Un regat pentru un cal» s-a transformat în ,«un partid pentru un postuţ». Partid, unde sunt foarte mulţi colegi de mare valoare, care au muncit la crearea şi creşterea lui. Oameni de valoare care astăzi nu înţeleg cum domnul Tăriceanu poate să distrugă totul“, a scris pe Facebook preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu.
 
Fostul ministru de Externe consideră că Tăriceanu e un „expirat politic“ şi că acum începe să recurgă la ilegalităţi pentru a se menţine pe funcţie.
 
„Disperarea este atât de mare şi demnă de milă, încât domnul Tăriceanu recurge la ilegalităţi. Cât despre democraţie şi transparenţă nici nu poate fi vorba. Căline, le-ai dus în derizoriu! Unde e Tăriceanu care a luptat împotriva injustiţiei, a statului paralel şi pentru libertăţile individuale? Unde e direcţia, proiectul ALDE, cu care marele om de stat ne-a ademenit acum câţiva ani? Tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare. Eu nu îl cunosc pe acest om, ca atare nu voi mai acorda atenţie măruntelor lupte pe persoana fizică a unui expirat politic şi a măruntei lui clici. Voi lăsa justiţia să hotărască dacă excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legală sau nu. Viaţa merge mai departe. Avem treburi de făcut pentru ţară. Promit că de azi nu ne vom ocupa de mărunţişuri, fantome, himere!“, a adăugat Meleşcanu. 
 
Tăriceanu „pune tunurile“ pe Dăncilă: Alăturarea de PSD nu ne-a făcut bine. Am văzut o încercare de tip mafiot de a ne lua oamenii cu forţa
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

32 Comentarii

Adi Fatol
14.09.2019, 16:40:07

astia acuma isi dau seama ca toti is hoti? Tariceanu ne spune ca Psd-istii is mafioti, melescanu sugereazaca tariceanu e corupt si tremura de firca justitiei, Dancila spune ca tariceanu e las. Pai pana acuma n-au observat "detaliile" astea ?

+19 (19 voturi)
Pitrea Piron
14.09.2019, 16:42:46

Insa toti au dreptate! haha!

+19 (19 voturi)
Adrian Popescu
14.09.2019, 16:40:44

o fi tariceanu expirat dar tu Melerscane esti expirat din prima zi in care ai intrat in politichie, cred ca pe vremea lui ceasca

+14 (14 voturi)
Ovidiu Olariu
14.09.2019, 16:41:10

Doi expirati dinozauri schimba amabilitati intre ei ! Exista o veche vorba romaneasca: rade harb de oala sparta ! Bravo, Tariceanu, bravo, Melescanu ! Continuati, stimati tovarasi si [fosti] "pretini"! Tara re nevoie de amuzament ! Iar Tariceanu si Melescanu, cei doi expirati ...anu, ne ofera un admirabil spectacol de circ !

+12 (12 voturi)
Pitrea Piron
14.09.2019, 16:41:53

cata barbaSIE !!! un adevart barbat al tarii. Io zic ca Melescanu sa fie numit presedinte si prim-ministru pe viata si asa Serviciile or sa fie mai putin stresate de chestiile interne.

+6 (6 voturi)

Vezi toate comentariile (32)