Meleşcanu, despre prezidenţiale: Tăriceanu ar fi unul dintre candidaţii cei mai solizi. Cred că cea mai bună soluţie ar fi un candidat comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu a declarat, marţi, că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este ”unul dintre politicienii redutabili care nu s-au făcut peste noapte” şi ar fi unul dintre cei mai solizi candidaţi pentru alegerile prezidenţiale. Meleşcanu spune, că, fiind într-o alianţă cu PSD, ”cea mai bună soluţie” ar fi un candidat comun.

„Călin Popescu Tăriceanu este unul dintre politicienii redutabili care nu s-au făcut peste noapte. Este un om în politică din 1990, a fost prim-ministru şi a fost unul dintre Guvernele cele mai bune, sau printre guvernările cele mai bune”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, Teodor Meleşcanu, întrebat despre candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale.

Meleşcanu a mai spus că Tăriceanu ar fi ”unul dintre candidaţii cei mai solizi”.

”Suntem, însă, într-o alianţă cu PSD şi va trebui să vedem împreună care este cea mai bună soluţie. Din câte ştiu, noi ne-am dori la ALDE ca domnul Călin Popescu Tăriceanu să-şi depună candidatura cât mai rapid. Dânsul este un om mult mai aşezat şi reflectează asupra lucrurilor şi ia în calcul diverse elemente. Va trebui să găsim o soluţie. Cred că cea mai bună soluţie ar fi un candidat comun pentru că această majoritate a trecut printr-o perioadă foarte grea, dar, în acelaşi timp, a realizat foarte multe lucruri”, a mai spus Meleşcanu.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seara, la Antena 3, din nou, că se gândeşte serios la o candidatură la alegerile prezidenţiale de la finalul acestui an. El a admis că la PSD poate fi o chestiune de orgoliu susţinerea unui candidat care nu este din partid, dar a spus că trebuie să facă „un calcul la rece“.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite