Meleşcanu vrea să se lipească de PSD pentru locale: Fiecare organizaţie a Forţei Naţionale poate merge singură sau în alianţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Meleşcanu a anunţat că Forţa Naţională, formaţiune pe care o conduce, ar vrea să facă alianţe electorale cu PSD pentru alegerile locale.

„Am prezentat manifestului politic al Forţei Naţionale, bazat pe patriotism, pe relansarea agriculturii, reindustrializarea României”, a declarat Teodor Meleşcanu, după o întâlnire cu membrii Forţei Naţionale. 

Întrebat de jurnalişti cum ajunge un liberal partener cu PSD, cu referire la faptul că Meleşcanu a fost în PNL şi ALDE, fostul ministru de Externe a precizat: „Aşa cum a fost şi USL. Cum am fost la guvernare cu PSD. Noi suntem o ideologie de centru”. 

„Da. Eixstă decizii pentru a face alianţe. Fiecare organizaţie are dreptul să meargă singuri sau în alianţe”, a completat Meleşcanu întrebat dacă s-a luat decizia colaborării cu Partidul Social Democrat. 

Meleşcanu a punctat faptul că nu e nicio problemă o alianţă cu PSD, pentru că sunt necesare măsuri atât liberale, dar şi de protecţie socială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite