Politică

articolul anterior articolul urmator

Membrii Pro R​omânia - filiala Brăila au demisionat în bloc: Ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură dusă de Dragnea 2

10
7 Dec 2019 16:10:29
Autor: News.ro
Victor Ponta Inquam Photos / George Călin
Victor Ponta Inquam Photos / George Călin

Membrii Pro România filiala Brăila - din care făcea parte şi europarlamentarul Mihai Tudose, care a părăsit partidul la începutul acestei săptămâni - au demisionat în bloc, anunţând că au ales să îşi ia rămas bun de la ”politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2)”.

”În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia”, se arată într-un comunicat postat pe contul de Facebook al deputatului Emilia Meiroşu.

Printre argumentele invocate se numără acela conform căruia partidul înseamnă oameni care au experienţe şi competenţe, idealuri şi năzuinţe, iar organizaţia Brăila şi-a dorit consultarea şi optiunile să fie luate în considerare.

”Pornind acest proiect, ne-am gândit si am promovat ideile de modernizare a statului român şi reprezentarea unei părţi din electoratul României care nu se regăsea in politică. Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.
Aşadar, rămânem aceiaşi oameni care se delimitează cu demnitate de minciună şi o echipă care va lucra pentru Brăila şi România!”, se arată în comunicat.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat luni din Pro România, el postând pe Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului.

Tudose şi-a postat pe Facebook cererea de demisie, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată.....”.

În cerere, el solicită filialei să ia act de demisia sa din calitatea de membru al Pro România.

”Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, scrie Tudose în cererea de demisie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Smeritu Pahomie
7.12.2019, 16:23:52

ASA TREBUIE sa se AUTODIZOLVE toate "Partidele" astea fabricate de MAFIA-SRI....

+1 (1 vot)
Manole Scarlat
7.12.2019, 16:36:55

Felicitări Filialei Brăila a Pro România. Înapoi la PSD!

-1 (1 vot)
Un cititor
7.12.2019, 17:15:57

Acum ce vor face ?! Daca se intorc la Ciuma Rosie ........au toata greata noastra ! Pt ca si Ponta-i Dragnea doi, ticaloooooos !!!! am spus-o multi ...dar sa te intorci la idioata Veorica,....la Dragnea unu .....este la fel de rau !!! Doar cand imi amintesc ce au facut trei ani !!!! Este acolo aceeasi pleava !

-2 (2 voturi)
m lupascu
7.12.2019, 20:22:26

- accept si sustin

-1 (1 vot)
Carmen Florea
7.12.2019, 20:49:08

... ce-i rotund nu moare patrat... Toti dupa ciolan: Ponta a inteles ca nu mai apuca o halca in parlament cu psd si si-a facut partidut, Tarlaceanu a inteles ca nu mai apuca o halca in parlament cu pnl si si-a facut partidut, la fel Basescu... ...toti borfasii macar ceva-ceva sa mai lincheasca vreo 4-5 ani si tot e inainte, apoi nici nu stii de unde sare iepurele ... ca sa nu va dati la munca, hotilor ...

-1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările