Membrii Pro R​omânia - filiala Brăila au demisionat în bloc: Ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură dusă de Dragnea 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta Inquam Photos / George Călin
Victor Ponta Inquam Photos / George Călin

Membrii Pro România filiala Brăila - din care făcea parte şi europarlamentarul Mihai Tudose, care a părăsit partidul la începutul acestei săptămâni - au demisionat în bloc, anunţând că au ales să îşi ia rămas bun de la ”politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2)”.

”În urma consultărilor cu membrii din Organizaţia Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care preşedintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizaţii din partid şi la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia”, se arată într-un comunicat postat pe contul de Facebook al deputatului Emilia Meiroşu.

Printre argumentele invocate se numără acela conform căruia partidul înseamnă oameni care au experienţe şi competenţe, idealuri şi năzuinţe, iar organizaţia Brăila şi-a dorit consultarea şi optiunile să fie luate în considerare.

”Pornind acest proiect, ne-am gândit si am promovat ideile de modernizare a statului român şi reprezentarea unei părţi din electoratul României care nu se regăsea in politică. Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.
Aşadar, rămânem aceiaşi oameni care se delimitează cu demnitate de minciună şi o echipă care va lucra pentru Brăila şi România!”, se arată în comunicat.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat luni din Pro România, el postând pe Facebook cererea de demisie depusă la filiala Brăila a partidului.

Tudose şi-a postat pe Facebook cererea de demisie, cu mesajul ”Doar atât. Deocamdată.....”.

În cerere, el solicită filialei să ia act de demisia sa din calitatea de membru al Pro România.

”Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, scrie Tudose în cererea de demisie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite