Membru AUR depistat cu droguri asupra sa în Parlament. George Simion: „Nu va fi propunerea noastră pentru premier“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigla AUR FOTO Facebook
Sigla AUR FOTO Facebook

Un bărbat a fost prins de SPP la intrarea în Parlament, având asupra sa un plic în care s-ar afla cannabis. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi Mircea Gheorgheosu, membru AUR.

UPDATE Co-preşedintele AUR George Simion a reacţionat în legătură cu faptul că purtătorul de cuvânt al partidului Mircea Gheorgheosu a fost prins de SPP având la el un plic în care se afla cannabis. El a precizat că acesta nu va fi cu siguranţă propunerea de premier a formaţiunii.

„Aşteptăm desfăşurarea anchetei şi apoi ne vom pronunţa. Cu siguranţa domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a afirmat George Simion, pentru News.ro.

Ştirea iniţială: 

„În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT - Structura Centrală”, a transmis într-un comunicat de presă Poliţiei Capitalei. 

Potrivit unor surse, este vorba despre Mircea Gheorgheosu, membru AUR şi expert în comunicare. 

Conform procedurii, procurorii urmează să expertizeze substanţa pentru a se stabili cu exactitate natura acesteia. 

   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite