Mergeţi la vot, oameni buni!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hai la vot

Alegerile locale sunt cele mai importante. Lucrurile nu merg bine în România pentru că pe plan local sunt reţele care fură aproape orice. De la voi.

Alegerile locale au fost câştigate de acelaşi partid, după '90. Toate. Aşa au supravieţuit aceşţi profitori. Aşa s-au îmbogăţit. De aceea îi vedeţi acum disperaţi că pot pierde: rămân fără bani. Rămân fără contractele care au păgubit statul şi cetăţenii.

Este mizerabil frumosul meu Ploieşti ? Cei care au semnat contractul catastrofal de curăţenie au câştigat mult din asta. La ei în curtea vilei este curat. Despre asta este vorba. Judeţe sărace, baroni bogaţi. Foarte bogaţi. Ajunge! Votaţi şi alegeţi oameni zdraveni la cap în locul lor!

Mergeţi la vot, oameni buni! Altfel vor vota, iarăşi, alţii în locul vostru. Cei care vor să le pice ceva de la masa celor care fură. Profitorii şi leneşii. Dar şi cei care sunt vulnerabili la minciună şi manipulare. Aceştia merg la vot. Nu o să vă placă ce vor alege.

Să nu mergi la vot înseamnă să fii complice. Să nu îţi pese înseamnă să accepţi ceea ce ţi se va întâmpla. O oaie care va fi tunsă de un cioban hoţ, ales de alţii.

Mergeţi la vot, oameni buni! Aveţi cu cine vota. Nu aşteptati să vină Albă că Zăpada să va ceară votul. Dintre actualii candidaţi, aşa cum sunt, aveţi pe cine vota. Nu sunt toţi la fel, asta este o minciună cu care aţi mai fost păcăliţi, în 2016, să staţi acasă. Aţi văzut rezultatul.

Este un moment foarte potrivit. Mâine sunt alegerile locale şi în decembrie cele legislative. Să fie acesta anul nostru, al celor care nu am furat, care am fost la şcoli adevărate şi muncim pentru a ne câştiga viaţa. Care nu primim donaţii de milioane de euro din senin.

2020. Sfârştul domniei hoţilor la nivel local. Toţi cunoaşteti un baron în zona voastră. Votaţi pentru cei care îi pot alungă. Iar acolo unde s-a intampat asta deja, păstrati-vă primarul gospodar.

Mergeţi la vot, oameni buni!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite