Politică

articolul anterior articolul urmator

Mesaj către români

19
2 Jul 2018 16:45:40
Ancelin Roseti

Români!, mulţi dintre dumneavoastră abia vă permiteţi să plătiţi facturile la serviciile de utilităţi, mulţi dintre dumneavoastră (sau dintre copiii dumneavoastră), pentru a avea o casă, aţi contractat, pe 10, 20, 30 de ani, credite de 20.000 - 30.000 de euro pe care vă chinuiţi/vă veţi chinui să le achitaţi,

asta în vreme ce politicienii coaliţiei de guvernare (deja ghiftuiţi de salarii, drepturi, indemnizaţii şi pensii speciale) „muncesc“ silitori să scoată de sub incidenţa legii ABUZUL ÎN SERVICIU, să-i stabilească prag, trag sârguincioşi să modifice legi pentru a încuraja corupţia şi a-i absolvi de pedeapsă pe cei vinovaţi -- de partea cealaltă, dumneavoastră şi copii dumneavoastră staţi uneori flămânzi poate, închişi în casă, fără a vă permite nici măcar o vacanţă de 3 zile, în cea mai infectă staţiune turistică din România. Cum puteţi îngădui aşa ceva? Cum puteţi suporta una ca asta? De ce-i susţineţi? Pentru „măririle“ de pensii şi de salarii promise? Întrebaţi un economist priceput (nu socotitor de colhoz, cu diplomă cumpărată de la „Spiru Haret“ sau alte asemenea aşa-zise facultăţi) ce înseamnă această „mărire" de salarii/pensii şi cu cât veţi fi mai „SĂRACI“ după aplicarea ei, cu cât vă va scădea nivelul de trai după ce veţi începe să încasaţi această „mărire“. 

E foarte simplu de priceput..., numai să vrei!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

19 Comentarii

Utilizator Adevărul
2.07.2018, 18:05:32

Comentariu considerat abuziv.

Ancelin Roseti
2.07.2018, 18:34:09

Înainte de a mai trece pe aici, ar fi bine dacă aţi pune mâna pe carte. E plină România de analfabeţi... 3.1. Franta Secţiunea 1 : Despre abuzurile de autoritate orientate împotriva administraţiei Articolul 432-1 Fapta prin care o persoană depozitară a autorităţii publice, acţionând în exercitarea funcţiilor sale, ia măsuri destinate împiedicării execuţiei legii se pedepseşte cu cinci ani închisoare şi cu amenda de 75.000 euro. Articolul 432-2 Infracţiunea prevăzută la articolul 432-1 se pedepseşte cu zece ani închisoare şi cu amenda de 150000 euro dacă a fost urmată de efect.

+9 (9 voturi)
Vanatorul/d.c.
2.07.2018, 18:49:28

Acuma nu ca vreau sa zic, dar intreb si eu, ca doar nu dau cu parul.. Carevasazicatelea, prin urmare si asa deci, de ce si-ar dori cineva care se incadreaza in categoria ”dumneavoastră şi copii dumneavoastră staţi uneori flămânzi poate, închişi în casă, fără a vă permite nici măcar o vacanţă de 3 zile” , sa mearga ”în cea mai infectă staţiune turistică din România”..? Nu-i ajunge bietului om cat de prapadit..? E musai sa-l manace si paduchii..? Sau, poate ca mesajul se adreseza in exclusivitate amaratilor cu oarece apucaturi sado-maso..?

-4 (4 voturi)
Vanatorul/d.c.
2.07.2018, 18:51:57

”cât e de prăpădit..? E musai sa-l mănânce si paduchii..?”, ”se adreseaza”.

-1 (1 vot)
Ancelin Roseti
2.07.2018, 18:58:01

Nu, m-aţi înţeles greşit... Nu l-a asta mă refeream (ştiţi foarte bine, de altfel!), ci la faptul că nici cele mai "slăbuţe" staţiuni (ca să fiu eufemistic), cu tot ce înseamnă aceasta, mulţi nu şi le permit -- unii având datorii foarte mari, alţii din pricina veniturilor mici (chiar dacă nu au datorii la bănci). Eu cunosc foarte mulţi -- şi dumneavoastră cunoaşteţi, cu siguranţă, la fel de mulţi.

+5 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (19)

Modifică Setările