Mesajul lui Iohannis de 1 iunie: Trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO News.ro
FOTO News.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj de 1 iunie în care le-a mulţumit copiilor pentru respectarea normelor sanitare şi le cere acestora să fie aliaţii săi în lupta împotriva virusului. Totodată, preşedintele le-a urat succes copiilor la examene, în ciuda condiţiilor diferite

„Dragi copii, anul acesta sărbătorim 1 iunie în condiţii neobişnuite, întrucât trebuie să facem faţă cu toţii, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Ştiu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni, de activităţile pe care le făceaţi zilnic cu plăcere. Aţi făcut eforturi extraordinare şi v-aţi adaptat şcolii online, înţelegând astfel că educaţia rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulţumesc pentru că aţi fost înţelegători şi că i-aţi protejat pe cei dragi, pe părinţi şi mai ales pe bunici care sunt cei mai vulnerabili în faţa bolii”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis într-un mesaj video transmis pe Facebook.

Mai apoi, acesta le-a urat succes celor care vor susţine examenele de evaluare naţională şi bacalaureat.

„Anul acesta condiţiile în care se vor desfăşura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veţi descurca foarte bine. Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici şi că nu veţi lăsa nimic să stea în calea ambiţiilor voastre. Dragi copii, prin respectarea regulilor”, a conchis preşedintele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite