Mesajul lui Ion Iliescu la 91 de ani: „M-am vaccinat şi mă simt bine”. Ce spune despre Liviu Dragnea şi relaţia cu PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu FOTO Arhivă
Ion Iliescu FOTO Arhivă

Fostul preşedinte şi lider PSD Ion Iliescu a împlinit miercuri vârsta de 91 de ani. Dispărut de pe scena publică, Iliescu a declarat că s-a vaccinat împotriva coronavirus, adăugând că se simte bine. Fostul preşedinte a comentat apoi relaţia sa cu actuala conducere a PSD şi a vorbit despre modul în care vede politica zilelor noastre.

„M-am vaccinat şi mă simt bine. Nici măcar nu am resimţit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am mă simt bine”, a declarat Ion Iliescu într-o intervenţie pentru Realitatea plus.

Fostul lider PSD a adăugat apoi că urmăreşte „cu interes” ce se întâmplă în PSD, adăugând că, „din păcate”, nu are o prezenţă în actuala conducere.

„Urmăresc cu interes, cu atenţie, mi-aş dori mai mult. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. Urmăresc doar ce se scrie în presă. N-am o relaţie nemijlocită cu conducerea şi n-aş vrea să fac niciun fel de impresie”, a adăugat fostul preşedinte.

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar putea reveni în politică după ce iese din închisoare, Ion Iliescu a fost evaziv.

„E greu de spus. El e primul care trebuie să judece lucrurile”, a precizat acesta.

Mai departe, fostul lider PSD a comparat viaţa politică de acum cu cea din trecut.

„Viaţa politică era mai plină, mai de substanţă. Îmi amintesc de exemplu prima dezbatere a candidaţilor la preşedinţia ţării. Cu Radu Câmpeanu şi Ion Raţiu. Eu chiar am recitit recent cu plăcere dezbaterea aceea. Eu m-am bazat şi pe respect reciproc, fiecare cu opiniile proprii, dar având relaţii civilizate şi raporturi umane normale”, a cochis Ion Iliescu. 

VIDEO Realitatea PLUS

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite