Mesajul şefei TNL pentru Dragnea, din fieful PSD: Noi, nimicul, te vom lăsa fără nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mara Mareş - FOTO Eduard Enea
Mara Mareş - FOTO Eduard Enea

Preşedintele Tinereului Naţional Liberal, Mara Mareş, a publicat sâmbătă un mesaj video către Liviu Dragnea din Alexandria. Aceasta îi transpite liderului PSD că deşi consideră tinerii a fi „nimic”, ei îl vor lăsa „fără nimic” pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

„Dragnea, noi, tinerii, suntem pentru tine nimic. Dar în 26 mai ne vom mobiliza şi îţi vom arăta că tu nu vei mai putea face nimic rău în ţara asta. De aici din Alexandria, Teleorman, îţi spun, că noi, nimicul, te vom lăsa fără nimic”, îi transmite Mara Mareş lui Liviu Dragnea.

Un mesaj asemănător a avut şi Rareş Bogdan, cap de listă PNL la alegerile europarlamentare, care vineri îi transmitea preşedintelui PSD că „nimic eşti tu”.

„Mesaj către Dragnea, PSD. Eu nu sunt un nimic. Pe 26 votez şi ai să vezi că nimic eşti tu”, a declarat Rareş Bogdan.

Reacţiile vin în condextul în care joia trecută, în timpul mitingului PSD de la suceava, Liviu Dragnea a avut o scăpare nervoasă după ce a fost întrerupt din discurs. La întrebarea retorică „Ce-am făcut noi?”, un participat la conferinţă i-a răspuns „Nimic!“. În acel moment, Liviu Dragnea i s-a adresat cu replica „Nimic eşti tu!”.

Câteva zile mai târziu, liberalii liberalii au lansat online o campanie împotriva PSD şi au atacat replica acestuia din urmă. PNL au înregistrat şi domeniul de Internet „nimicestitu.ro”, care  care trimite spre pagina de internet a campaniei, unde este un video cu Liviu Dragnea la mitingul de joi de la Suceava.

„PNL lansează campania   #NimicEstiTuChallenge. Toţi românii sunt invitaţi să se filmeze şi sa-şi posteze următorul mesaj pentru Liviu Dragnea, pe paginile personale de facebook: «Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Şi ai să vezi că nimic eşti tu!» Vă provoc să vă înregistraţi cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si să postaţi filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge E timpul să scăpam de PSD. E timpul României “, a declarat coordonatorul campaniei online a PNL, Pavel Popescu, pentru Digi24.ro.



Vezi şi: VIDEO Liviu Dragnea şi-a ieşit din minţi la întâlnirea PSD-iştilor din Suceava. I-a strigat unui participant „Nimic eşti tu!“

PNL a lansat campania #NimicEstiTuChallenge. „Liviule, ne dai iarăsi în judecată?“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite