Mesajul Vioricăi Dăncilă înainte de Congres: „Voi fi un om echilibrat şi în acelaşi timp un om ferm“. A refuzat să spună dacă Dragnea o teroriza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă soseşte la Congresul PSD alături de alte figuri de la vârful PSD Foto ADEVARUL
Viorica Dăncilă soseşte la Congresul PSD alături de alte figuri de la vârful PSD Foto ADEVARUL

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Sala Palatului cu o oră înainte de începerea Congresului PSD. ”Cred că e importantă echipa care va conduce acest partid. E nevoie ca deciziile să nu fie luate în grupuri restrânse, în fonduri statutare şi prin decizii de partid”, a afirmat premierul, aluzie la Liviu Dragnea. Viroica Dăncilă a refuzat să comenteze dacă a fost terorizată de fostul lider PSD, aşa cum spunea Marian Oprişan.

„Am emoţii. Sunt pregătită. Am încredere în colegii mei. Cei care vor întruni votul colegilor vor conduce PSD spre victorie. Voi fi un om echilibrat şi în acelaşi timp un om ferm. PSD are nevoie de echilibru, dar şi de decizii ferme. Cred că e importantă echipa care va conduce acest partid. E nevoie ca deciziile să nu fie luate în grupuri restrânse, în fonduri statutare şi prin decizii de partid”, a afirmat Viorica Dăncilă, înainte de Congres.

Premierul nu a vrut să spună dacă a fost „terorizată” de Liviu Dragnea, aşa cum declara liderul PSD Vrancea Marian Oprişan. 

Deşi s-a retars ieri din cursa pentru funcţia de preşdinte executiv al partidului, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, s-a răzgândit peste noapte, susţin surse politice pentru Adevărul. Teodorovici şi-ar putea anunţa candidatura la începutul Congresului. Favorit pentru funcţia de preşedinte executiv e vicepremierul Daniel Suciu, cel care a avut ieri o dispută aprinsă în CEX cu Teodorovici. Congresul începe la ora 11.00.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite