Video

4 Comentarii

Sergiu Munteanu
20.12.2013, 06:59:01

Părerea mea este că de vină este sistemul educaţional care permite calificative nemeritate elevilor. De exemlu acest individ nu ar fi trebui să ia BAC-ul. Ni la meseria lui AUTO nu l-aş fi admis. Mai apoi ar fi trebuit ca în parlament să se accepte doar persoane cu calificative destul de mari la BAC. P.S. Una din posibilele descifrări AUTO- Asamblator unităţi tractare cu ovine. :)

+2 (2 voturi)
Sgubeanu Nicusor
21.12.2013, 10:13:45

Emaxsim de penibil omu asta e pe dinafara complet nu are ce cauta asta nu are tinta de viata probeaza functia . e pe dinafara ,nu stie ... macar sa vorbeasca fluent, ce fel de om cu pretentii e duss frate scote til afara pierdere de timp .ACEST OM E AIUREA DAR NICIODATA SA NU GINDITI SA VA FACETI PARLAMENTAR . RIDE LUMEA DE NOI .

tanta doras
21.12.2013, 13:59:12

La un asa " profesor" elevi pe masura. Pe cati dintre cei aproape 600 de parlamentari i-ati auzit vorbind? Sa tot fie 50; restul sunt doar de decor sau pentru a ingrosa pusculitele partidelor? Ne mai indoim de calitatea celor mai multi dintre politicienii nostri cand, cea mai mare grija a lor este sa nu poata fi diferiti justitiei. Ne ametesc cu explicatii care de care mai fanteziste. De fapt, usl;asii fiind la butoane, doresc sa ne intoarcem la vremurile lui nastcase si voiculescu cand s-a dat drumul la distrugerea economiei tarii. Tot ei sar ca arsi cand li se pune oglinda in fata. Cu " colaboratori " de factura lui Coman, vor sa conduca Romania. Un " coman" nu-si pune intrebari ci doar executa.

dracon
23.12.2013, 17:18:20

Nu stiu de ce va mirati, 90% din parlamentarii rusinii nationale sant asemeni acestuia.

Modifică Setările