articolul anterior articolul urmator

Mihai Goţiu: M-a durut cu adevărat că medicul care m-a consultat mi-a mărturisit că se gândeşte să plece din România. Voi continua să lupt

5
14 Sep 2017 12:00:32
Autor: Sebastian Zachmann
Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goţiu FOTO Inquam
Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goţiu FOTO Inquam

5 Comentarii

George Petru Manea
14.09.2017, 13:11:18

De ce nu i-ai scos un ochi ? Ce sinteti asa moi ? Slabanogilor, ieseam pe geam cu el in brate ! Se tin tari , te ataca de cum misti, dar ia raspundeti-le cu tarie si veti vedea schimbarea ! Ei nu stiu decit de forta si impunere, cu filozofi si doamne sperioase nu faceti treaba acolo ca va maninca Codrin, Nicolicea si Serban urechile. Cine nu are singe in vene e ciuca bataii in parlament, un fel de constantinescu pitigaiat care la urma pupa mina lui Dragnea si pantoful motocicleanului pentru nu stiu ce . Pentru nimic. De frica. Rid si va batjocoresc cum le vine pentru ca asa sint ei cind sint liberi, la largul lor si la strimtul tau . Asa fac javrele, maidanezii politici . Revolutia cum s-a facut, am cerut voie, am respectat legea ? Nu vedeti cum tes si leaga incet paianjenii parlamentari neocomunisti si filorusi legi contrare interesului national din toate partile ? Macar sa injurati stiti ? Injurati-i !

+4 (4 voturi)
colibri pasarea
14.09.2017, 13:13:45

Sincer Mihai, la fizicul tau... Sincer, i-as trage o "torpila" lui Palade asta de ar dormi tot restul emisiunii. Uite,asa, tu ramai cu buza sparta si dobitocul ala e bine mersi. Nici macar nu-si cere scuze.

+2 (2 voturi)
nicolae crisan
14.09.2017, 13:50:19

Așa va arăta România viitoare,aşa-zisul ,,stat de drept,,al lui Tăriceanu...pentru oponenţi,pumni în gură şi picioare-n cap,iar pentru ,,recidivişti,, un glonţ în ceafă...un stat interlop,mafiot100%,cu parlament de caftangii şi guvern de damblagii ...te opui,o capeţi...ce ,,binoame,, ce justiţie,trecem la execuţii şi ,,sentinţe,, date pe loc,aşa,ca să nu vă mai văitaţi că ţin procesele prea mult.!

+4 (4 voturi)
Soroş
14.09.2017, 16:11:57

Sa stai in romania inseamna sa fii sluga Iar ca sluga mai iei si bataie cateodata Asa ai toate motivele sa te duci si sa traiesti fericit in vest unde mai ca incepi sa faci migrene la cat de amabili sunt oameni - tu invatat cu animalele din cocina asta numita romania

corect roman
14.09.2017, 18:58:39

Oricum o dai ai incasat-o.Bravo Palade esti roman si esti pe gustul meu.Sal faca nesimtit pe seful lui.

-3 (3 voturi)