Mihai Răzvan Ungureanu are un plan pentru coagularea dreptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu vrea coagularea forţelor de dreapta FOTO Adevărul
Mihai Răzvan Ungureanu vrea coagularea forţelor de dreapta FOTO Adevărul

Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a anunţat că va iniţia discuţii pentru coagularea dreptei pe baza unui plan concret în trei paşi.

Ungureanu a susţinut că a avut discuţii cu conducerea PPE şi a decis să prezinte un plan pentru coagularea dreptei din România.

Primul pas ar fi ca partidele de drepata şi ong-urile apropiate acestei zone să prezinte o listă unică de candidaţi la alaegerile europarlamentare din 2014.

„Miza europarlamentarelor este foarte mare, nu este un divertisment electoral. De felul în care vom fi reprezentaţi în Europa şi de proporţia dintre stânga şi dreapta în Europa depinde numirea preşedintelui Comisiei Europene. Contează să avem măcar acelaşi număr de europarlamentari ai dreptei ca în 2009“ , a explicat Ungureanu.

Al doilea pas este desemnarea unui candidat comnul la alegerile prezidenţiale din 2014. „ Este nevoie de un candidat acceptat şi susţinut de toată lumea. Nu a rămas atât de mult timp pe cât cred alţii că este“, susţine Mihai Răzvan Ungureanu.

Liderul Forţei Civice a precizat că al treilea pas îl reprezintă constituirea unui mare partid de dreapta sau a unei federaţii de partide, pentru alegerile locale şi prezidenţiale din 2016.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite