Mihai Tudose, palmă pentru Dragnea: Am încredere în OLAF. Legile Justiţiei nu sunt ale Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose s-a dezis de legile Justiţiei, spunând, la Parlament, că nu este un pachet legislativ asumat de Guvern, ci de majoritatea parlamentară. Întrebat dacă are încredere în OLAF, în contextul în care inspectorii europeni au declanşat dosarul Belina, în care este implicat Liviu Dragnea, premierul a răspuns: „Da, am încredere în OLAF“.

Întrebat dacă e de acord cu modificările operate de Comisia Iordache la legile Justiţiei, în condiţiile în care proiectul a fost elaborat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, premierul a răspuns: „Nu sunt legile Ministerului Justiţiei. Dacă erau ale Ministerului Justiţiei, erau la guvern, plecau de la guvern ca proiect de lege iniţiat de  guvern“.

Pachetul de legi ale Justiţiei a fost elaborat de Tudorel Toader, dar nu a fost iniţiat, din punct de vedere procedural, de Guvern, ci a fost asumat de majoritatea PSD-ALDE. 

Întrebat dacă are încredere în OLAF, în contextul anchetei Belina, care îl vizează pe Liviu Dragnea, Mihai Tudose a răspuns: „Dumnezeule, asta e o întrebare? Da, am încredere în OLAF“.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite