Mihai Tudose pune tunurile pe miniştrii USR PLUS: „Idioţi sau trădători?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose. FOTO Facebook Mihai Tudose
Mihai Tudose. FOTO Facebook Mihai Tudose

Europarlamentul Mihai Tudose, vicepreşedinte al PSD, îi critică pe miniştrii USR PLUS pentru mai multe acţiuni ale acestora din ultimele săptămâni, ultimul luat în colimator fiind titularul de la Economie, Claudiu Năsui.

„Idioţi sau trădători? Stick-uri cu date confidenţiale “plecate”.... Parole de acces la site-uri de granturi ajunse la toată lumea....Parole de acces la baze de date cu personalul din sistemul de securitate, date la consilieri şi ajunse prin străinătate....”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, aluzie la diferite scandaluri în care au fost implicaţi miniştri ai USR PLUS, cum s-a întâmplat în cazul lui Vlad Voiculescu sau Claudiu Năsui. 

„Şi mai nou: poze din zone de producţie militară pe contul ministrului economiei (membru CSAT)...Toate „boacănele” la miniştrii USR....”, completează europarlamentarul PSD. 

Nu în ultimul rând, acesta evidenţiază faptul că aceştia fie sunt nepregătiţi, fie ar acţiona împotriva statului român. De altfel, Mihai Tudose este unul dintre cei mai constanţi critici ai Guvernului Cîţu, în general, şi ai miniştrilor USR PLUS, în special. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite