VIDEO Mihail Neamţu, discurs în biserică pentru participarea la referendum: Vin din viitor şi am o veste nu tocmai bună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Neamţu. FOTO colaj video Facebook
Mihail Neamţu. FOTO colaj video Facebook

Liberalul Mihail Neamţu a publicat o înregistrare video în care acesta apare într-o biserică predicând pentru participarea la referendumul privind familia tradiţională. Neamţu a avut şi un avertisment: „Vin din viitor şi viitorul nu arată foarte bine“.

În descrierea înregistrării sale, Mihail Neamţu precizează că asusţinut discursul „ în straiele unui simplu cântăreţ la strană“, liberalul fiind, de altfel, licenţiat în teologie ortodoxă. 

„Vin din viitor şi am o veste nu tocmai bună. Viitorul nu arată foarte bine, dacă noi nu ne implicăm (...) Unii ideologi s-au gândit să nu mai atace frontal această problemă, ci să o atace indirect. Nu se mai ocupă de mijloacele de producţie, aşa cum erau înţelese odinioară, ci se ocupă de distrugerea unor instituţii organice care nu au nevoie de existenţa statului să funcţioneze, cea mai importantă instituţie fiind familia“, a afirmat Neamţu.

„Azi ni se spune că un exerciţiu de libertate este, atenţie, un exerciţiu de discriminare“, mai afirmă Neamţu.  „Dacă azi nu ne învrednicim să mergem să ne spunem punctul de vedere cu privire la valorile fundamentale ale acestui popor, eu propun să schimbăm imnul naţional. Pentru că în imn se spune: Preoţi cu crucea în frunte, căci oastea e creştină / Deviza-i libertate şi scopul ei preasant. / Murim mai bine-n luptă, în glorie deplină, / Decât să fim sclavi iarăşi in vechiul nost' pamânt!“, a mai spune Neamţu în discursul din biserică

La final, acesta lansează şi apelul deschis pentru participarea la referendumul pentru familia tradiţională. „Dacă azi, la acest examen de conştiinţă, nu reuşim să mobilizăm această minoritate, această plămadă a Bisericii, înseamnă că undeva am greşit“, a conchis Neamţu.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite