Miniştrii, mustraţi de premier pentru modul în care au comentat impozitul pe gospodărie: V-aş ruga să vă abţineţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Sorin Grindeanu le-a reproşat membrilor Executivului, la deschiderea şedinţei de Guvern de joi, modul în care au acţionat în ceea ce priveşte impozitul pe gospodărie, când „foarte puţini miniştri nu şi-au dat cu părerea” despre subiect. Grindeanu le-a cerut, astfel, să se „abţină” de la a mai face declaraţii pe teme care nu ţin de portofoliile lor.

„Pe mult discutatul impozit pe gospodărie, am văzut că există o întreagă efervescenţă pe acest subiect. Toată lumea merge la televizor şi îşi dă cu părerea fără a avea, până în acest moment, un proiect clar, concis. Sunt discuţii la Ministerul Finanţelor, sunt foarte multe discuţii. Astea sunt lucruri premergătoare. Până când nu vom ajunge la ceea ce am spus că vom face şi până când nu avem un draf final, v-aş ruga să vă abţineţi", a spus Grindeanu, la începutul şedinţei de Guvern.

Premierul a precizat că singurul care poate să vorbească în numele Guvernului pe acest subiect este ministrul Finanţelor, de vreme ce foarte puţini miniştri „nu şi-au dat cu părerea” despre acest subiect la diverse posturi de televiziune.

„Nu-mi doresc ca altcineva să discute despre lucrurile dintr-un minister decât titularul de la acel minister. Singurul care poate să vorbească din punctul de vedere al Guvernului pe acest subiect este ministrul Finanţelor. Asta ca să fim foarte clari din punctulul de vedere al comunicării publice, pentru ca am văzut foarte puţini dintre dumeavoastră care să nu-şi dea cu părerea”, le-a transmis premierul Sorin Grindeanu miniştrilor din Cabinet.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite