Politică

articolul anterior articolul urmator

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a salutat onorul militarilor întorşi din Afganistan de pe telefon

2
4 Mar 2019 10:50:33
Autor: George-Andrei Cristescu
FOTO bistriteanul.ro
FOTO bistriteanul.ro

Ministrul apărării, Gabriel Leş, a fost surprins la Bistriţa că îşi verifica telefonul în momentul în care militarii întorşi din Afganistan îi dădeau onorul, potrivit bistriţeanul.ro

Ministrul a fost prezent sâmbătă la Bistriţa cu ocazia ceremoniei de întoarcere din Afganistan a militarilor din Batalionul 812 Infranterie „Şoimii Carpaţilor”.

În timp ce aceştia din urmă îi dădeau ministrului onorul, Gabriel Leş a fost surprins că avea atenţia îndreptată stric către telefonul personal.

Aflat la al doilea mandat de ministru al Apărării, Gabriel Leş nu a făcut seviciul militar.

Cei peste 400 de militari s-au aflat în misiune în Afganistan în perioada august 2018 – februarie 2019 şi au executat, în cooperare cu forţele de coaliţie internaţionale şi Forţele Naţionale Afgane de Securitate şi Apărare, misiuni specifice de menţinere a păcii, de reconstrucţie post-conflict, asistenţă umanitară în sprijinul populaţiei afgane şi au menţinut dialogul cu autorităţile şi liderii locali, potrivit Digi24.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Sorin Barbul
4.03.2019, 11:44:45

Un leș imbecil și nesimțit.

+3 (3 voturi)
Mandrean Paul
4.03.2019, 13:30:21

Sorine, idiotul a butonal de zor la telefon in timp ce militarii prezentau onorul. I-a atras atentia un consilier ca este magar. Dar fotografiile cu gestul sau de neam -prost fac deliciul internetului. https://www.stiripesurse.ro/ministrul-apararii-ii-jigneste-pe-militari---gabriel-les--atent-la-telefon-in-timp-i-se-prezinta-onorul_1330860.html

+1 (1 vot)