Ministrul Carmen Dan îl provoacă pe Iohannis să reproducă lozinca obscenă anti-PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan şi Klaus Iohannis FOTO Mediafax
Carmen Dan şi Klaus Iohannis FOTO Mediafax

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a reacţionat la mesajul preşedintelui Klaus Iohannis privind scandalul plăcuţelor de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, provocându-l să reproducă lozinca obscenă.

„Îmi permit să-i spun domnului preşedinte că este într-o mare confuzie. Dacă domnia sa crede că opiniile politice trebuie să conţină cuvinte obscene, l-aş provoca, având în vedere eleganţa pe care vrea să o afişeze, nu o are, dar vrea să o afişeze, să reproducă lozinca respectivă. 

Din această perspectivă este mai mult decât evident că a început campania electorală şi probabil acum lansează noile tendinţe în materie de exprimare a opiniilor politice. Atât timp cât ministrul de Interne a avut o atitudine rezervată şi nu s-a implicat în actiunea poliţiei, aceeaşi atitudine ar fi trebuit să o aibă si el. Nu văd declaraţia decât cu referire la acea situaţie, pentru că l-aş ruga să dea exemple de români ridicaţi de Poliţie. Cred că s-a referit la acea situaţie şi am văzut un mesaj vulgar pe plăcuţe de înmatriculare. Probabil că aceasta este conduita pe care preşedintele trebuie să o promoveze. Cred că decenţa ar trebui să caracterizeze ieşirile publice şi apetenţa pentru a ataca constant premierul, partidul, guvernul demonstrează că are altă atitudine decât cea pe care o aşteaptă românii care au votat în cunoştinţă de cauză", a comentat Carmen Dan sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la România TV.

„Asistăm la un alt atac al preşedintelui, pentru că deja ne-am obişnuit. Dl preşedinte atât poate, atât face. Aistăm la un atac în contextul unei încercări de reabilitare a opozitiei. A acuzat actualul Guvern că ar fi iraţional şi ireal, ei bine Executiv este unul cât se poate de real, altfel salariile medicilor nu ar fi crescut, pensiile nu s-ar fi mărit şi economia nu ar fi fost la nivelul actual Prin atacurile de astăzi, preşedintele Iohannis ignoră, prin participarea la o acţiune politică a unui anumit partid politic, voturile românilor, care ar trebui să fie reprezentaţi de un şef de stat independent politic din toate punctele de vedere", a mai spus Carmen Dan. 

Preşedintele Klaus Iohannis, prezent sâmbătă la reuniunea Consiliului Naţional al PNL, a făcut o radiografie a României, în care a lansat un nou atac la Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi PSD. Şeful statului a avut şi o reacţie la scandalul plăcuţelor de înmatriculare, spunând că oameni care îndrăznesc să-şi expună public opinia anti-PSD sunt luaţi în plină zi de Poliţie, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anii întunecaţi ai comunismului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite