Conflictul Guvern-Firea continuă. Ministrul Economiei: Să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea  Inquam Photos / Alexandru Prepelita
Gabriela Firea Inquam Photos / Alexandru Prepelita

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi cere primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare şi a subliniat că premierul Ludovic Orban doar a arătat problemele cu care fosta RADET s-a confruntat.

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminică pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmând că cine seamănă vânt culege furtună şi că rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

Gabriela Firea a declarat dumincă, la Antena 3, că premierul Ludovic Orban a declanşat Jihadul împotriva sa, că spune în diverse întâlniri că nu poate fi schimbată decât dacă i se fac dosare.

Ea răspunde acuzaţiilor premierului referitoare la situaţia furnizării apei calde şi căldurii în Capitală că ţevile RADET nu se repară nici cu whisky, nici cântându-le la mandolină.

Virgil Popescu a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, că reţeaua de termoficare, aflată în administrarea Primăriei Capitalei, nu se repară cu declaraţii ”aşa cum crede Gabriela Firea”.

”Premierul nu a făcut decât să arate problemele pe care fosta RADET nu le-a rezolvat. În disperare de cauză, pentru ca nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele primarul Capitalei lanseaza atacuri nejustificate. În calitate de ministru al Economiei si Energiei am luat măsuri ca ROMGAZ şi ELCEN să asigure mijloacele necesare încălzirii, însă Primăria, prin RADET, nu s-a preocupat în nici un fel. Îi cer primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare. Bucureştenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenţei!”, a scris Popescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite