articolul anterior articolul urmator

Ministrul Justiţiei se întoarce de urgenţă în ţară în contextul scandalului DNA

55
13 Feb 2018 09:33:17
Autor: Redacţia Adevărul
Tudorel Toader îşi scurtează vizita în Japonia FOTO Inquam / Octav Ganea
Tudorel Toader îşi scurtează vizita în Japonia FOTO Inquam / Octav Ganea

55 Comentarii

Tepes
13.02.2018, 09:57:47

Justiția lovește din nou. Vlad Cosma a zburat. De ce? pentru că magistrați (procurorii și judecătorii) nu i-au pus interdicție de părăsire a țării. Să vedem cum se scuză ministrul Justiției.

+14 (14 voturi)
Ionel Marcu
13.02.2018, 10:37:17

Iar ne face psd de rușine în fața Japoniei și a lumii întregi! Cum își permite maimuța instalată de Dragnea în palatul Victoria, la ordinul lui Dragnea, desigur, să-l cheme „de urgență” pe Toader din Japonia, să arate încă o data lipsa de seriozitate a politrucilor români, care se va răsfrânge asupra tuturor?! E mai importantă pentru PSD salvarea de pușcărie a câtorva zeci de escroci politici decât binele țării?!

+17 (19 voturi)
Andrei Tirighie
13.02.2018, 09:58:08

se pare că d-l toader se implică cu prea puțină tragere de inimă în acest război româno/român, mai precis al românilor cu cazier ori cu cazier în devenire împotriva românilor fără cazier sau fără perspective de cazier.

+7 (9 voturi)
Mos Tagarta
13.02.2018, 10:09:29

Tudorele, zborul spre casa din Japonia dureaza destul de mult si este cel mai bun prilej pentru a reflecta bine la ce vrei sa devii. Nu e usor in Romania sa te faci placut, dar este incredibil cat de repede te poti transforma in cel mai urat dintre romani. Vezi cazul Iordache. Turnarea asta perpetua de gaz peste focul neimplinirilor noastre politice si sociale nu face decat sa accentueze pornirile salbatice din semenii tai. Daca o demiti pe Kovesi, fara ca ea sa fie amestecata in acest scandal, nu faci decat sa scoti in strada o multime furioasa care nu va mai avea decat un scop: crucificarea ta. Ia gandeste-te: merita sa-ti pui pielea in bat pentru Dragnea? Merta sa te scuipe lumea pe strada? Merita sa te scuipi cand te vezi in oglinda?

+12 (12 voturi)
Valentin Moscaliuc
13.02.2018, 10:28:33

Codrin Stefanescu,secretarul general adjunct al PSD,poate cel mai toxic politician.La atentionat pe Dragnea ca "inca mai este "presedintele PSD-ului si acma il cheama la ordin si il pe ministrul justitiei.in traducere ar suna"ori fecem ce vrei noi ori ..valea" De fapt cine-i acest Codrin Stefanescu.Ce spune C.V.Tudor (nu l-am simpatizat,dar nu pot sa-i contest inteligenta sclipitoare).Despre Codrin Stefanescu..."L-am tratat ca pe un bolnav psihic,care are nevoie de compasiune si ajutor'..."un dement"..."acest paranoic"...."animal bolnav si lacom de avere,care nu a muncit cinstit , nici macar o zi,in toata viata lui"...'bisnitar,maimutoi sau gunoi politic"...

+10 (10 voturi)