Ministrul Muncii, despre voucherele de vacanţă: Am propus prelungirea valabilităţii celor actuale şi acordarea de vouchere noi, de anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Budăi FOTO Facebook
Marius Budăi FOTO Facebook

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunţat, vineri, la finalul şedinţei de Guvern, că s-a discutat despre voucherele de vacanţă, propunerea sa fiind să se prelungească valabilitatea actualelor vouchere cu încă un an şi acordarea de vouchere noi, pentru anul viitor.

Marius Budăi a precizat că ministerele iniţiatoare sunt Ministerul Muncii şi Ministerul pentru IMM-uri.

”Noi am propus prelungirea valabilităţii actualelor vouchere, care mai sunt şi nu au putut fi folosite din cauza pandemiei şi acordarea de vouchere pentru anul următor”, a spus Budăi, precizând că actualele vouchere nefolosite vot putea fi folosite la finalul anului următor. ”Vedem ce iese din azivările interministeriale” a menţionat ministrul. 

Despre pensii, ministrul Budăi a spus că ”nu avem o nouă formulă de recalculare a pensiilor, ci avem o lege şi un pachet social care va fi pus în aplicare de la 1 ianuarie 2022”. Budăi a arătat că în programul de guvernare, s-a stabilit modernizarea legii aflate în vigoare. 

Despre îngheţarea sporurilor bugetarilor, Budăi a afirmat că nu este nimic stabilit în privinţa sporurilor şi indemnizaţiilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite