Mircea Diaconu: Ţinta mea este nu să ajung preşedinte. Ţinta mea e să mă fac înţeles

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Mircea Diaconu, candidatul susţinut de Pro România şi ALDE la alegerile prezidenţiale a afirmat joi, la Botoşani, că obiectivul său principal nu este să ajunge preşedintele ţării, ci să transmită un mesaj către electorat cu scopul de a-l educa politic.

„Ţinta mea este nu să ajung preşedinte. Ţinta mea e să mă fac înţeles, să mă exprim cât pot de bine şi de clar pe temele astea care poate intră în mintea oamenilor şi altădată o să aleagă altfel, o să gândească altceva, să aştepte altceva de la oamenii politici. O consecinţă a puterii mele de convingere poate fi să ajung eu preşedinte, dar nu e o ţintă în sine”, a declarat Mircea Diaconu, citat de Agerpres.

Acesta a subliniat apoi că de-a lungul timpului, serviciile secrete au influenţat desemnarea preşedinţilor ţării de-a lungul timpului însă precizează că în prezent nu are nicio teamă privind acest aspect.


„Ce să îmi facă? Să îmi oprească maşina pe drum sau ce să îmi facă? Maşina mea merge, rezistă. Mă refer la Aro al meu, care nu se opreşte niciodată. Şi când merge în trei tot merge. Dar nu e vorba despre asta. Serviciile sunt extrem de necesare, dar trebuie să stea pe craca lor şi scrie foarte clar în lege”, a mai spus candidatul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite