VIDEO Mircea Geoană, la Adevărul Live: „Pe cei de la PDL i-a pedepsit Dumnezeu. Imperiul lui Băsescu se prăbuşeşte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană a fost invitat la un interviu „Adevărul Live”, în data de 27 martie 2013, realizat de jurnaliştii Dan Marinescu şi Liviu Iolu
Mircea Geoană a fost invitat la un interviu „Adevărul Live”, în data de 27 martie 2013, realizat de jurnaliştii Dan Marinescu şi Liviu Iolu

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat miercuri, la Adevărul Live, că pe cei de la PDL i-a pedepsit Dumnezeu, deoarece le-au făcut românilor promisiuni deşarte. El a mai precizat că PDL duce o luptă pentru supravieţuire, în timp ce imperiul lui Traian Băsescu este în „cenuşă”.

“Pe cei de la PDL i-a pedepsit Dumnezeu. Au făcut tot felul de promisiuni- traiul bun, lupta împotriva corupţiei, adevărul, dreptatea, speranţa- tot arsenalul de promisiuni pe care românii le-au crezut. Şi Dumnezeu, şi românii i-au pedepsit pentru astfel de promisiuni. (...)Dumnezeu vede şi pedepseşte pe cei care întind coarda prea mult”, a precizat Geoană.

În opinia senatorului PSD, în prezent, PDL luptă pentru supravieţuire. Mai mult, acesta prevede un viitor sumbru democrat-liberalilor. “PDL fie dispare, fie rămâne un partid de tip balama”, a mai afirmat Geoană.

În contextul situaţiei din PDL, Geoană a făcut câteva referiri şi la şeful statului: “Imperiul lui Traian Băsescu este azi în cenuşă. Este un imperiu care se prăbuşeşte”.

De asemenea, Mircea Geoană a subliniat că, în prezent, între PSD şi PNL a început o competiţie pentru supremaţie, creată de contextul în care, din punct de vedere politic şi pe termen mediu, “PDL şi Traian Băsescu nu mai există”.

În încheiere, Geoană le-a transmis colegilor săi din PSD, dar şi celor din alianţă, că anul 2013 ar trebui să fie anul bunei-guvernări, iar orice tensiune ar trebuie amânată. ”Dacă România are un plus, este această majoritate care nu mai creează incertitudine”, a conchis Mircea Geoană.
 

Adevărul LIVE Mircea Geoană, în dialog cu jurnaliştii Dan Marinescu şi Liviu Iolu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite