Miron Mitrea: Eu cred că Guvernul Cîţu trece. Am discutat cu o parte din cei din PSD şi mi-au spus că România trebuie să aibă Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul strateg al PSD, Miron Mitrea, şi-a declarat convingerea că săptămâna viitoare Guvernul Cîţu va trece la votul de învestire. Acesta a dezvăluit că a vorbit cu mai mulţi parlamentari PSD „care nu vor să joace aceste jocuri politice” şi că o parte dintre ai au afirmat că „România trebuie să aibă Guvern”.

Miron Mitrea e de părere că ameninţarea unei epidemii cu coronavirus trebuie să împingă partidele către seriozitate astfel încât să existe un Guvern care să gestioneze criza. „Nu mai contează cine conduce acel Guvern. Jocul politic într-o perioadă dificilă trebuie lăsat pe locul 2”, a adăugat acesta.

Mitrea a mai precizat apoi că PSD a avut discuţii în interior despre alegeri anticipate şi că există voci de ambele părţi. Cu toate astea, acesta e de părere că Guvernul Cîţi va trece.

„PSD a avut discuţii multe în interior despre alegeri anticipate, cu voci pentru şi împotrivă. Au fost voci şi sunt şi publice care au vorbit de suspendarea preşedintelui. Vorbeau alţii ca PSD să nu facă cvorum. Eu ştiu că există oameni în PSD care nu vor să joace cu orice risc aceste jocuri politice. Am discutat cu o parte dintre ei şi mi-au spus că România trebuie să aibă Guvern. Trebuie să existe şi politicieni responsabili, trebuie să lăsăm puţin jocurile politice. Dupa ce trece criza o luam de la capăt.

Eu cred ca săptămâna viitoare Guvernul Cîţu trece.

Cred că sunt din ce în ce mai mulţi politicieni care se gândesc că nu e nevoie de jocuri politice şi nu cred că vor fi alegeri anticipate. Cred că Ludovic Orban nu le-a vrut niciodată”, a mai adăugat Miron Mitrea la Realitatea PLUS.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite