Politică

articolul anterior articolul urmator

Mituţa, după demisia lui Negrescu: Preşedinţia Consiliului UE este compromisă chiar înainte de a începe. Ne aşteaptă cele mai umilitoare şase luni

3
10 Nov 2018 14:05:27
Autor: Maria Tufan
Alina Mituţa, co-fondator RO+.
Alina Mituţa, co-fondator RO+.

Alin Mituţa, unul dintre co-fondatorii partidului Mişcarea România Împreună, a comentat, într-o postare pe Facebook, demisia ministrului pentru Afaceri Europene, Bogdan Negrescu. Acesta a anunţat că depunerea mandatului lui Negrescu vine cu doar 50 de zile înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului UE, urmând ca România să cunoască "cele mai umilitoare şase luni de la aderare". Mituţa a mai spus şi că preşedinţia e deja compromisă.

"A demisionat ministrul pentru afaceri europene cu doar 50 de zile înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului UE. E greu de imaginat un guvern mai incompetent, mai haotic şi mai nepăsător faţă de Uniunea Europeană şi faţă de români decât acesta", a scris Alin Mituţa pe pagina sa de Facebook.

Co-fondatorul Mişcarea România Împreună a mai declarat că în locul unei oportunităţi, preşedinţia Consiliului UE va reprezenta "probabil cea mai mare umilinţă a României de la aderarea la Uniunea Europeană.

"Această preşedinţie este compromisă chiar înainte de a începe. Ne aşteaptă probabil cele mai umilitoare 6 luni de când România a aderat la UE, 6 luni care trebuiau să fie, de fapt, o mare oportunitate de a ne promova ţara şi cu care ne vom mai întâlni abia peste 14 ani", a conchis Mituţa.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Dan Dox
10.11.2018, 14:26:02

Nu numai Romania e condusa de incompetenti. Vedem in toata Europa atat incompetenti cat si mari escroci cu dosare penale care conduc institutii internationale (ex. Strauss Khan, Christine Lagarde, Berlusconi, s.a.)

LochRoagPM
10.11.2018, 15:01:39

...mîr, mîr ...nici măcar nu am intrat în proba de foc a alegerilor europarlamentare și ne dăm și noi cu părea noastră de părerologi - alin mituță- mîr, mîr. La următoarea garnitură de alegeri , mîr , mîr vor lua bătaie ca măgarii în panta lui#pipilicășullien alături de pîmp, pnl și partidul puiului de dac bar-na-ban ...mîr,mîr.

Caragea Virgil
11.11.2018, 00:37:25

Loc.....etc... , fără intenția de a fi nepoliticos , ți-aș sugera să încerci să vorbești cu litere de tipar . Poate așa vom avea o șansă să reușim să deducem dacă există vreun fir de logică în .... onomatopeele dumitale .