Politică

articolul anterior articolul urmator

Miza figuranţilor este pustiirea teatrului!

6
22 Jun 2021 19:36:34
Miron Mitrea

În prim plan, Orban şi Cîţu. În culise, o operaţiune complexă de a lăsa scena goală pentru iepuraşul din joben. În prim plan, PNL. Ajuns din partidul antreprenorilor, al notabilităţilor, un partid al bugetarilor de lux.

Pe ecrane, PNL este un actor politic activ în luptă. În realitate, este doar ringul pe care se duc meciurile. Este localul unde are loc confruntarea, rămas devastat în urma unei bătăi generale.

Pentru ce luptă Florin Cîţu? Pentru ce luptă Ludovic Orban? Pentru ei! Vin cele mai multe răspunsuri.
Intrarea premierului în ring a produs un frison în partid. De la vârf până la portar, fiecare trăieşte febra jocului politic şi spaima de a rămâne pe dinafară. Rezultatul: jocuri peste jocuri! Lovituri de culise! Răsturnări de situaţie! Grupări şi regrupări.

Miza este ca Orban să se simtă atât de singur încât să părăsească scena. Şicane peste şicane! O competiţie psihologică a nervilor tari şi rezistenţei la hărţuire. Contrapunct: loviturile peste rănile vechi trezesc ambiţii şi resorturi nebănuite!

Oameni buni, observă cineva că ţara e sub apă şi PNL nu face decât valuri?

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Iulian Arion
22.06.2021, 20:08:06

Domnule Mitrea, Cand erati ministrul transporturilor in guvernul Nastase, ati inaugurat un pod peste Tsa. Dupa un timp a inceput sa se indoaie, incovoaie. A fost interzis circulatiei auto. Va considerati responsabil pentru esecurile dvs ca ministru? Cine ar trebui sa plateasca? Dvs? Dvs si cel care va numit? Dvs, cel care v-a numit si membrii PSD? De ce au platit toti contribuabilii pentru practicile dvs? Care credeti ca sunt cele mai mari practici de tip mafiot din timpul cat ati fost ministru? PS. Articolul este unul tipic de propaganda. Dati din pinteni sa ascedeti in conducerea PSD?

-5 (19 voturi)
Radu Mircea
22.06.2021, 20:34:30

# Adevarat dom' Mitrea , tara e sub ape si ai dreacu' guvernanti nu catadaicsesc sa se lase trasi pe apa de o palma cu barca , precum un celebru puscarias , un cirlan prost si ''fa Doino'' . PS Lasati scrisul , nu-i pentru oricine chiar daca cunoaste literele !

+6 (6 voturi)
Stanila Ion
22.06.2021, 20:46:04

Tov. "manivela" lupta din rasputeri, doar- doar vechii lui tovarasi ii vor da "vre-un coledzi, vezi matale"... Iar redactia acestui ziar pe zi ce trece se transforma intr-o fituica publicand asemenea indivizi...

-4 (12 voturi)
Iulian Arion
22.06.2021, 20:57:56

Domnule Mitrea, Dupa o condamnare penala executata, pentru fapte comise prin abuzul de incredere dat de cetateni, dvs luand mita, timp de 20 de ani ar trebui keep a low profile. Niciodata nu am inteles de ce actorii, sportivii, artistii isi lauda competitorii, iar politicienii isi ponegresc competitorii. Sa fie lipsa de caracter? Sa fie faptul ca au executat prea putina puscarie? Sa fie ca ei nu stiu de educatie ci doar de pedepse fizice? Haideti cu o solutie de recuperat banii fraudati la podul peste Tisa!

-4 (12 voturi)
Domnul Doctor
23.06.2021, 09:45:58

Ne-a vorbit un condamnat care a facut parte din cel mai corupt guvern din istoria post-decembrista a Romaniei. Ne-a vorbit un individ a carui singura calificare este aceea ca sta pe margine si comenteaza precum un chibit. Si sa nu uitam esentialul: tovarasul Mitrea, alaturi de toti ceilalti tovarasi ai Ciumei Rosii, sunt artizanii sistemului de promovare a nulitatilor (din cadrul celui mai corupt partid din istoria tarii) care ne-au adus in situatia de a trai sub Daddy si sinistrele sale marionete: Grindeanu, Tudose si Dancila. Da, asa este, acest om are toate "meritele" care sa-i dea dreptul sa devina formator de opinie ...

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările