FOTO Modelul Tăriceanu. Dan Şova s-a băgat şi el în faţă la permise auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Şova, deghizat Foto: Cornel Zainea
Dan Şova, deghizat Foto: Cornel Zainea

Deputatul USR Cornel Zainea a povestit, pe Facebook, cum fostul senator PSD Dan Şova  a fentat coada de la permise auto cu ajutorul unui angajat al instituţiei, după modelul patentat de Călin Popescu Tăriceanu.

Iată postarea integrală a lui Cornel Zainea:

„Este o zi normală de joi în care merg să-mi schimb permisul auto ce va expira în această lună. Pare destul de aerisit; semn bun îmi zic, după scandalul cu Tăriceanu, cei de la Poliţie, au luat măsurile necesare pentru a fluidiza cererile.

După ce plătesc taxa la un ghişeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine şi mă aşez la coadă. Aveam 5 persoane în faţă, 2 ghişee erau funcţionale. Aşadar un timp de aşteptare foarte mic.

Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV, îl bagă scurt în faţă pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc faţa teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Şova, chiar el!

La ieşirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-şi pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat!

Ca un veritabil jurnalist de investigaţie îi urmăresc afară şi îl văd pe cercetatul penal mulţumindu-i cu o strângere de mână «pilei» (foto) care l-a ajutat să nu-şi irosească 7 minute din viaţă stând la rând ca o persoană normală.

dan sova

Nu ştiu ce concluzie să trag dar mă întreb dacă vom reuşi vreodată să ne vindecăm de aceste metehne.

P.S. Evident că n-am avut toate actele necesare din prima, mi-au lipsit vreo 2 copii xerox. Totuşi personalul e tânăr, civilizat, operativ. Păcat că sunt foţaţi să facă asemenea matrapazlâcuri.

#ziuacaşmecherii“, a scris Zainea pe Facebook. 

În luna august, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a mers să îşi reînnoiască permisul de conducere, dar nu a rămas la coada formată în faţa Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o uşă din curtea interioară, unde era aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite