Moment hilar la alegerile PNL Vrancea: Răguşit, senatorul Guran a afirmat că va merge pentru tratament la o colegă senator, care este ginecolog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Guran FOTO Mediafax
Virgil Guran FOTO Mediafax

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a gafat, generând un moment hilar duminică, la conferinţa de alegeri interne a PNL Vrancea. Guran a afirmat că nu va avea un discurs lung fiindcă e răguşit şi că, la finalul conferinţei, va merge la un consult la un senator liberal de Vrancea, medic de profesie. La finalul discursului Guran a aflat, în hohotele de râs ale asistenţei, că medicul este ginecolog.

Virgil Guran, susţinător al lui Ludovic Orban, se află alături de acesta, la evenimentul în cadrul căruia PNL Vrancea îşi alege structurile de conducere şi care se desfăşoară la un resort din judeţ. 

„Aveţi oameni puternici care au vizibilitate naţională (...) Raluca Ioan, colega mea din Senat pe care o salut şi căreia îi mulţumesc, vă spun ceva: este foarte activă în Parlament şi chiar se pricepe la probleme de sănătate şi  demonstrează acest lucru. Îi mulţumesc pentru acest lucru. (...) Nu o să vă ţin mult de vorbă, sunt şi răguşit, o să merg la colega mea Raluca după aceea să mă trateze”, a afirmat Virgil Guran în discursul ţinut duminică la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea.

La finalul discursului său, Virgil Guran a aflat, de la amfitrionul conferinţei, că medicul la care a spus că va merge pentru tratament este ginecolog. 

„Mulţumesc mult, Virgil! Atenţie mare, doamna doctor e ginecolog, dar dacă ai încredere, te poate rezolva. Înţeleg”, i-a spus amfitrionul conferinţei în hohotele de râs ale asistenţei, la care Guran a replicat: „Am o problemă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite