Monica Iacob Ridzi a plecat de la PPDD la UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Iacob Ridzi FOTO Mediafax
Monica Iacob Ridzi FOTO Mediafax

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului, deputatul Monica Iacob Ridzi, s-a înscris joi în UNPR, părăsind partidul lui Dan Diaconescu, PPDD.

Monica Iacob Ridzi a demisionat din PDL în toamna anului 2012, iar la alegerile din 2012 a candidat din partea PPDD, câştigând un mandat de deputat în judeţul Hunedoara.

În 27 ianuarie, Iacob Ridzi a fost condamnată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Naţională a Tineretului. Decizia nu este definitivă.

Soţul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut şi el de la PDL la UNPR miercuri, conform declaraţiei preşedintelui UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu, scrie Mediafax. Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007. Primul mandat al lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost unul parţial, după ce edilul-şef de atunci, Carol Schreter, a decedat.

Tiberiu Iacob Ridzi şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Petroşani în luna februarie, dar rămăsese membru PDL. Ridzi a fost şi preşedinte al PDL Hunedoara din 2009, atunci înlocuindu-l în funcţie pe fostul ministru al Muncii Gheorghe Barbu.

Citeşte şi:

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru corupţie

Magistraţii Curţii Supreme au decis luni condamnarea fostului ministru al Tineretului şi Sportului Monica Iacob Ridzi la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice. Decizia nu este definitivă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite