Monica Macovei va candida la europarlamentare pe listele PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei FOTO Arhiva Adevărul
Monica Macovei FOTO Arhiva Adevărul

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga a declarat luni, înaintea şedinţei Biroului Politic, că Monica Macovei şi-a depus deja cererea privind candidatura la euroalegerile din 2014 la sediul organizaţiei de Bucureşti.

"Doamna Macovei şi-a depus cererea de intenţie la organizaţia de Bucureşti, să candideze din partea PDL desigur“, a spus Blaga. 

Liderul PDL a mai spus că lista cu candidaturile la euroalegeri din partea PDL va fi finalizată pe parcursul toamnei.  

„Avem, deocamdată, înregistrate cereri la organizaţii. Ele vor fi analizate pe parcursul toamnei şi, ţinând cont şi de implicarea fiecăruia în activitatea partidului, vom stabili forma finală a listelor“, a declarat liderul PDL înaintea Biroului Politic al formaţiunii. 

Întrebat în legătură cu o alianţă între PDL şi PNL, Blaga a răspuns că este prematură o astfel de discuţie, întrucât liberalii au un proiect comun cu PSD în cadrul USL. 

„Sunt colaborări în teritoriu între organizaţiile noastre şi, deja, le-aţi evidenţiat şi altele vor avea loc în continuare, dar în acest moment PNL are un obiectiv comun cu PSD în USL, candidatura la prezidenţiale. E prematur să ne pronunţăm“, a explicat Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite