Moşteanu: Ciolacu s-a supărat că PNL a organizat congres la 8000 de cazuri şi pe ei nu i-a lăsat când erau 1000. Haideţi să punem luni la vot moţiunea noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionut Moşteanu/ Facebook

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a atras atenţia pe Facebook că preşedintele PSD Marcel Ciolacu este supărat pentru că partidul pe care îl conduce nu a putut organiza congres în urmă cu un an. Liderul a completat ironic că şeful Social-democraţilor „nu e supărat pe guvernare”. Moşteanu i-a propus liderului să voteze luni moţiunea de cenzură USR - AUR.

„Pesedistul Ciolacu s-a supărat pe Cîţu şi ameninţă (din nou) cu moţiunea. Nu e supărat pe guvernare, pe salarii, pensii, preţuri la energie aşa cum v-aţi fi gândit. Nu, nici pomeneală. Şefu' pesediştilor s-a supărat că PNL a organizat congres cu mici şi bere la 8000 de cazuri şi pe ei nu i-a lăsat acum un an când erau 1000 de cazuri”, a scris liderul pe Facebook. 

El a adus aminte de moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR. „Vă reamintesc că acelaşi pesedist Ciolacu blochează de 3 săptămâni moţiunea noastră printr-un abuz constituţional fără precedent. Haideţi domnul Ciolacu să punem luni la vot moţiunea noastră dacă v-a supărat Cîţu! Am făcut şi printscreen că poate îl sună cineva şi iar se suceşte”, a mai completat Moşteanu. 

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au hotărât ca amânarea dezbaterii şi votului asupra moţiunii de cenzură USR - AUR, după ce premierul a sesizat CCR. 

Congresul PNL, eveniment la care participa 5.000 de delegaţi chemaţi să aleagă noul şef ae desfăşoară luni începând cu ora 11.00 la Romexpo. Florin Cîţu pleacă din poziţia de favorit, având de partea sa majoritatea liderilor de filială.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu critică conducerea Executivului, acuzând membrii PNL de dictatură, amintind că formaţiunii sale i s-a „interzis” să îşi ţină alegerile interne. Potrivit liderului Social-democrat, Guvernul va pleca rapid, alegerile anticipate fiind cele care „pot readuce România pe calea normalităţii”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite