Moşteanu: Moţiunea noastră trebuie să meargă mai departe. Florin Cîţu va pleca de la Palatul Victoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ionut mosteanu foto inquam photos
ionut mosteanu foto inquam photos

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu spune că partidul său va cere să meargă la dezbatere şi vot cât mai curând moţiunea depusă de USR PLUS alături de AUR şi că urmează să decidă dacă va vota moţiunea PSD, afirmând că trei săptămâni la rând PSD a protejat Guvernul Cîţu.

„Vom cere sa mearga la dezbatere si vot cât mai repede motiunea noastra. Moţiunea noastră trebuie să meargă mai departe. Florin Cîţu va pleca de la Palatul Victoria”, a declarat Moşteanu la Digi24. 

În privinţa PSD, Moşteanu spune: „mă aştept să se tergiverseze. Trei săptămâni la rând l-au protejat. CCR spune azi că un preşedinte de Cameră nu poate bloca o moţiune, trebuia să meargă la vot, asta înţelegem noi”, a mai completat Ionuţ Moşteanu. 

El a mai anunţat: „azi vom lua o decizie daca votăm sau nu. Trebuie votată prima care ajunge la vot din punctul meu de vedere”, mai declară Moşteanu, potrivit sursei citate. 

PSD a depus propria moţiune de cenzură împotriva Guvernului. Liderii Social-democraţi au reiterat faptul că alegerile anticipate sunt soluţia pentru România. Lidrul PSD spune că formaţiunea va susţine calendarul moţiunii depuse de partidul pe care îl conduce, în condiţiile în care în Parlament există în momentul de faţă două moţiuni de cenzură ce urmează să îşi urmeze cursul privind dezbaterea şi votul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite