Narcisa Iorga (CNA), despre eliberarea lui Becali: CNA doarme liniştit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcisa Iorga
Narcisa Iorga

Narcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), a scris, luni, pe Facebook, că specatacolul oferit de televiziuni în contextul eliberării din închisoare a lui Gigi Becali pentru 24 de ore, se situează în afara Codului Audiovizualului.

„Acest act normativ prevede la ART. 42 că este interzisă difuzarea de imagini sau de înregistrări cu persoane executând o pedeapsă privativă de libertate, cu excepţia situaţiilor în care acestea demonstrează încălcări ale unor drepturi sau există un interes public justificat. În cazul în care se aplică excepţia, imaginile şi/sau înregistrările nu trebuie prezentate într-un mod excesiv şi nerezonabil. Cazul ”Becali” nu îndeplineşte niciuna dintre aceste condiţii. CNA doarme liniştit“, scrie Iorga.

Aceasta mai afirmă că, pe vremea lui Ralu Filip, fostul preşedinte al instituţiei, decedat în 2007 din cauza unui infarct, CNA s-ar fi reunit în şedinţă de urgenţă şi ar fi luat măsura opririi imediate a difuzării unor imagini interzise de legislaţia audiovizualului.

Gigi Becali a fost eliberat, lun, pentru 24 de ore din Penitenciarul Poarta Albă din Constanţa. El este obligat să se întoarcă în arest marţi la ora 8.30. În jurul orei 11.20 finanţatorul Stelei a ajuns la locuinţa lui din Pipera, Ilfov, după o vizită scurtă la cimitirul unde sunt îngropaţi o parte din membrii familiei Becali.

UPDATE FOTO Gigi Becali, convins că ar fi graţiat „a treia zi”, dacă Ponta ajunge preşedinte. Latifundiarul a fost eliberat din penitenciar pentru 24 de ore

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite