Năstase, atac la Băsescu: Se duce la Bruxelles ca fondator al regimului mafiot din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Nastase FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Adrian Nastase FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Adrian Năstase l-a criticat marţi pe vechiul său rival, Traian Băsescu, despre care spune că este „fondator al regimului mafiot din România”. Fostul premier a făcut referire pe blogul personal la un articol semnat de istoricul Marius Oprea cu privire la colaborarea lui Băsescu cu Securitatea. Traian Băsescu deschide lista PMP pentru europarlamentare.

„Băsescu se pregăteste să plece la Bruxelles să-i ia locul Monicăi Macovei – pe care el a trimis-o acolo – pentru a „intoarce” poporului experienta pe care a căpătat-o ca fondator al „regimului mafiot” din România. Nu are rost să recapitulez acum ce au insemnat pentru români cele două mandate de presedinte ale lui Băsescu. Stagnare economică, scăderi de salarii, crize politice continue, cătuse, abuzuri, distrugerea viitorului european al Republicii Moldova, esecul intrării in Spatiul Schengen, blocarea proiectelor de autostrăzi si câte altele. Acum vă cere să-i asigurati o sinecură la Bruxelles, ca recompensă pentru realizările sale. Voi decideti dar, mai inainte, poate cititi articolul lui Marius Oprea”, a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

CNSAS a făcut pe 10 mai  noi precizări legate de procedură în cazul dosarului privind stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii pentru fostul preşedinte Traian Băsescu. Cu o zi în urmă, instituţia a decis retrimiterea dosarului în instanţă.

Traian Băsescu a negat de fiecare dată în trecut că ar fi avut vreo legătură cu Securitatea, iar în urmă cu două săptămâni a dezminţit informaţiile prezentate de Antena 3 cum că acesta ar fi avut numele conspirativ „Petrov”. Totodată, fostul preşedinte a mai explicat că decizia CNSAS de a-l verifica din nou este una corectă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite