Năstase, despre mesajul anti-UE al unor lideri social-democraţi: PSD e o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că se schimbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
nastase

Fostul premier Adrian Năstase a explicat, luni seară, de ce PSD, o formaţiune care în perioada 2000-2004 a susţinut aderarea României la Uniunea Europeană, are în prezent mai mulţi lideri care folosesc un discurs anti-UE.

„PSD e o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că se schimbă“, a declarat fostul lider de la Palatul Victoria, pus să comenteze de ce a schimbat discursul PSD în ceea ce priveşte Bruxelles-ul în ultimul an.  

„PSD în momentul de faţă e blocat între speranţa pe care a generat-o la alegeri şi tensiunile actuale, pe care nu ştie să le depăşeacă. Are adversari importanţi: preşedinte Iohannis care se bate pentru a pregăti al doilea mandat şi e bătălia cu ce ar trebui să însemne efortul de a pune între un echilibru solid cu speranţele sociale cu realităţile economice“, a completat Adrian Nătase. 

De asemenea, fostul premier le-a recomandat celor din PSD să nu mai pregătească mitinguri şi să nu mai facă comisii speciale în Parlament, ci să-şi asume răspunderea pe legile importante sau să le voteze mai repede. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite