Politică

articolul anterior articolul urmator

Năstase dă târcoale PSD-ului

16
29 May 2019 12:20:01
Ancelin Roseti

Fireşte că între Adrian Năstase şi Liviu Dragnea sunt mari diferenţe de cultură, de educaţie, de competenţă etc. -- nici nu suportă comparaţii --, însă aroganţa, megalomania, apucăturile satrapice, atitudinea sa visceral-batjocoritoare şi, nu în ultimul rând, arghilofilia îl împing în puseuri cinice de cote paroxistice, transformându-l, astfel, într-un individ cu vervă ineptă, cu ambiţii năuce.

De altfel, după părerea mea, el a fost primul infractor „de lux“ care a ajuns dinapoia gratiilor propulsat de propriu-i absurd -- având în vedere starea justiţiei de atunci (când pârghiile corupţiei puteau fi acţionate lejer) şi judecând lucrurile în parametrii săi morali. Deşi a fost condamnat pentru fapte de corupţie cu gabarit scăzut (grosul fiind mai greu de dovedit, venind, probabil, de la „mătuşa Tamara”), nu Traian Băsescu a fost „inchizitorul“, ci proprii lui argaţi, care l-au lăsat descoperit, refuzând să-i mai asigure spatele -- umiliţi şi istoviţi de cele înşirate mai sus. Or, fără haită, nu mai eşti nimic…

Insolenţa acestui domn, cu înălţimi nărăvaşe de lup moralist, care are impresia că totul i se cuvine şi că poporul român îi este dator, are adesea vigori seismice. În calitate de „arhitector“ al recentei istorii (graţie căruia existăm!), acum transpiră să ne mai salveze o dată -- fie şi împotriva noastră, chiar şi de noi înşine --, încropind un „grup de sprijin pentru PSD”, compătimindu-l pe Dragnea şi ţinând-o langa cu „dosarul politic“. Câtă candoare şi bunăvoinţă...! Poporul e vinovat că nu-i mai vrea.

Ce dosar politic, domnule? Politicienii condamnaţi pentru încălcarea legii (furt, corupţie, evaziune, delapidare etc.) se numesc tot infractori de drept comun, nu condamnaţi politic. Ia justificaţi-vă voi averile! -- atât ale voastre, cât şi ale membrilor familiilor voastre. Ia explicaţi voi poporului cum aţi reuşit să faceţi, de pe poziţii de lefegii, asemenea averi! -- când ţara arată în halul acesta iar românii sunt muritori de foame. Ia povestiţi-le românilor cum se face că voi şi familiile voastre nu aţi apucat drumul „căpşunelor“, aşa cum l-au luat în piept milioane de români pe care îi batjocoriţi şi-i tot împiedicaţi să voteze pentru a nu vă putea da jos din vârful ţării şi a nu ajunge, sau a reajunge, după caz, în puşcării!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

16 Comentarii

ileana iliescu
29.05.2019, 12:35:25

lichelele nu se dezmint,ii mai trebuie ori cativa ani de parnaie ori un clont in cap(dar pentru asta si-a demonstrat lasitatea)sau poate intre timp si-a mai descoperit niste matusi si are nevoie de politica sa-si albeasca averea,sau poate vrea functii inalte pentru plozi ca de, functiile se mostenesc din tata in fiu asa era pe vremea tineretii lui .

+11 (11 voturi)
G M
29.05.2019, 13:14:10

Da, ar trebui o lege prin care să fie confiscate averile nejustificabile. Inclusiv ale rudelor, gen mătușa Tamara sau mame de baroni...

+9 (9 voturi)
Biroul National de Cenzura
29.05.2019, 13:39:41

O luare de pozitie bine venita. Ar trebui mult mai des ca opinia publica sa reactioneze fata de acest personaj fara niciun pic de caracter. Educatia nu face doua parale daca e doar un perdaf peste un caracter execrabil.

+9 (9 voturi)
Mircea Lupan
29.05.2019, 13:48:25

Partidul comunist cameleonic se reinventeaza. Incep sa scoata nasul Nastase, Cozmanca, cu grupul lor secret de sprijin. Incepe marea resuscitatre. E momentul sa fie opriti.

+9 (9 voturi)
marius cristian
29.05.2019, 13:56:55

Insolenţa acestui domn, cu înălţimi nărăvaşe de lup moralist, care are impresia că totul i se cuvine şi că poporul român îi este dator, are adesea vigori seismice. În calitate de „arhitector“ al recentei istorii (graţie căruia existăm!), acum transpiră să ne mai salveze o dată -- fie şi împotriva noastră, chiar şi de noi înşine curat portretul ficusului veninos de cotroceni zis si JohANUS ....

-5 (7 voturi)

Vezi toate comentariile (16)

Modifică Setările