Politică

articolul anterior articolul urmator

Nefericit în România: Dan Barna

25
4 Aug 2021 14:24:15
Mihail Neamtu

Înţeleg că Dinu Păturică (alias Dan Barna) nu mai e fericit în România. Pentru a ne salva, ar avea totuşi nevoie de sprijinul instituţiei pe care a hulit-o cel mai mult: Biserica. Personal, sunt sătul de toţi cei care pozează-n mântuitori ai neamului.

Când îi cauţi la pedigree, vei găsi doar impostură profesională, fraudă morală, parvenitism şi favoritism, înrudiri suspecte cu Vulpi ardelene, contracte bănoase cu bani publici pentru producţia de maculatură, pe scurt: ciocoism cu ştaif bruxellez.
 
Cine poza în soluţia la toate relele? Omul care s-a îmbogăţit dintr-un antreprenoriat social fictiv; insul care a alimentat buzunarul nevestei (şi al sorei) cu fonduri europene, doar pentru a-şi plimba aroganţa de păun incoruptibil printre păsările flamingo... 
 
Cine vrea dialog cu Biserica? Liderul unei secte hipstereşti pentru care valorile creştine nu fac doi bani. Insul pentru care virtutea, puritatea ori castitatea înseamnă „Ev Mediu”. 
 
Păstorul activiştilor progresişti cu diplome subţiri şi şcoli neterminate, omul care mângâie pisici vorbind despre ideologia de gen, admiratorul extremiştilor de la Black Lives Matter — acest epitom al mediocrităţii fade îşi permite să le ceară acum preoţilor mai multă implicare. 
 
După ce au încurajat ateismul şi discursul blasfemiator, după ce au tăiat bani de la culte pentru a îngrăşa legiunile de ONG-uri progresiste, lacheii lui Dănuţ Barna îşi doresc cooperarea cu Cenuşareasa României: Biserica lui Hristos.
 
În frazele acestor salvaţionişti de strânsură găsim doar concepte de import, cultura resentimentului şi plăcerea repudierii, plus nişte englezisme ieftine.
 
Proza doctrinarilor USR+/- conţine doar platitudini. Nimic profund, nimic adânc, nicio înrădăcinare. Sunt doar nişe flaşnete ale mimetismului fără discernământ. 
 
Nicio diferenţă majoră între Barna şi Ponta: invenţii trase la xerox ale aceluiaşi sistem, inculţi, manipulatori, fără substanţă proprie, selectaţi după înălţime – calitate apreciată în zonele militare.
 
România nu are nevoie să fie salvată de Barna. Sigur, România are nevoie să fie iubită, protejată, locuită, nu părăsită, bine administrată – dar nu salvată. 
 
De fapt, a existat un singur salvator al omenirii şi El a murit pe o Cruce, la marginea Ierusalimului. Pe Iisus, din păcate, salvatorii naţiei l-au uitat, îl nesocotesc şi-l batjocoresc.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

25 Comentarii

Cotor
4.08.2021, 14:38:57

Bateti campii ! In septembrie Barna va deveni Patronul PNL si sa va vad atunci cum o sa Osanati

-19 (21 voturi)
Cotor
4.08.2021, 14:43:07

"Pe Iisus, din păcate, salvatorii naţiei l-au uitat, îl nesocotesc şi-l batjocoresc." Pe Rusi in primul rand din cauza Valorilor Rusesti . Barna nu v-a calca in veci la Rusi , dar uite ca la BOR nu i-a fost rusine sa se prezinte . Ba chiar a declarat ca a apreciat discursul Patriarhului Daniel .

-16 (16 voturi)
Cotor
4.08.2021, 14:47:39

"România nu are nevoie să fie salvată de Barna. Sigur, România are nevoie să fie iubită, protejată, locuită, nu părăsită, bine administrată – dar nu salvată." Ha, ha, ha ! In fine, USR a salvat Romania de Dragnea , de Familia Traditional, de Penali . Si urmeaza sa salveze Romania si de mamele minore prin impunerea educatiei sexuale la elevi . Aici trebuie reamintit si bankul cu domnu Bula care intrebat de invatatoare ce fapta buna a facut in vacanta a declarat ca a salvat o fata de la viol . Cum a intrebat invatatoarea . Am convins-o a declarat domnu Bula .

-15 (17 voturi)
Mihai Ternopol
4.08.2021, 15:37:09

Barna nici n-are nevoie sa deschida gura. Ochii aceia holbati, rai, care amintesc de cei ai unuia suferind de psihopatie, spun multe.

-18 (30 voturi)
andrei ispas
4.08.2021, 16:27:04

Nărod de Romania: muhail neam țu

+6 (24 voturi)

Vezi toate comentariile (25)

Modifică Setările