Negoiţă, despre muncitorii prinşi sub un mal de pământ: Ne îndreptăm gândurile către ei, să treacă cu bine peste această cumpănă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă FOTO Facebook
Robert Negoiţă FOTO Facebook

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a transmis pe Facebook că echipajele de intervenţie îl caută pe ultimul muncitor rămas blocat sub pământ în urma unui accident produs pe un şantier în zona Bibliotecii Naţionale.

„Este o zi tristă şi dificilă pentru comunitatea noastră.

În acest moment, toate rugăciunile noastre se îndreptă pentru găsirea şi salvarea celui de-al cincilea muncitor prins în acest accident. Din păcate, unul dintre colegii săi nu a putut, în ciuda eforturilor salvatorilor, să fie salvat. Dumnezeu să îl odihnească şi suntem alături de familia îndoliată! Ceilalţi trei muncitori care au fost implicaţi în această tragedie au fost salvaţi şi primesc toată atenţia medicală necesară. Ne îndreptăm gândurile către ei, să treacă cu bine peste această cumpănă şi să se însănătoşească rapid”, a transmis Robert Negoiţă pe Facebook. 

El a precizat că „instituţiile statului au declanşat deja o serie de anchete pentru a stabili circumstanţele în care a fost produs acest accident pe unul dintre şantierele noastre şi aşteptăm să vedem concluziile acestor verificări ample. Închei această postare, insitând ca toate gândurile noastre să fie îndreptate către eforturile echipelor ISU de a-l găsi şi salva pe cel de-al cincilea muncitor.Doamne Ajută să fie găsit la timp şi salvat”. 

Mai mulţi muncitori au fost prinşi sub un mal de pământ care s-a prăbuşit în timpul unor lucrări în zona Bibliotecii Naţionale din Capitală. Echipajele de urgenţă au intervenit pentru a-i salva pe cei prinşi sub pământ, a anunţat luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Unul dintre muncitorii scoşi la suprafaţă de salvatori a fost găsit decedat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite