Nicolae Bănicioiu atacă „Guvernul Pepsiglas”: Anisie n-are absolut niciun habar pe ce lume se află, iar Tătaru se luptă cu adversari imaginari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Bănicioiu FOTO Eduard Enea
Nicolae Bănicioiu FOTO Eduard Enea

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a criticat joi mai mulţi miniştri ai Guvernului „Pepsiglas”, precizând că „bâlbâielile continuă într-un lanţ tragi-comic”. Acesta i-a atacat pe ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru, despre care spune că „se luptă cu adversari imaginari”, ministrul Dezvoltării Ion Ştefan, considerat de Bănicioiu „un rar exemplu de incompetenţă” sau ministrul Educaţiei Monica Anisie „care n-are habar pe ce lume trăieşte”.

„Un guvern de Pepsiglas!....bâlbâielile sinistre ale miniştrilor României continuă într-un lanţ tragi-comic. Am văzut în ultima vreme strădaniile miniştrilor PNL de a mima implicarea în lupta contra pandemiei! Doamne, ce perle scot oamenii ...vedetele sunt Tătaru, Anisie şi Ştefan. Tătaru se luptă cu adversari imaginari, politicienii care nu respectă «regulile» dar niciodată n-are curaj să-i numească. În general, am văzut cu toţii că liberalii nu respectă regulile şi eventual bloggerii care au îndemnat oamenii să nu creadă în covid- are discurs de Sancho Panza - nicio idee în afara textelor scrise de consultanţi, i-au trebuit mai mult de 2 săptămâni să afle câte paturi de ATI avem”, a scris pe Facebook Nicolae Băniciou.

Acesta şi-a continuat valul de critici referindu-se la ministrul Ion Ştefan ca drept „cireaşa de pe tort”.

„Ne spune că nu avea cadru legal, dar absolut de fiecare dată a întârziat cu actele normative şi a creat vid legislativ el însuşi - oare când vorbeşte de cei care l-au lasat fără lege, se referă la el??? Anisie n-are absolut niciun habar pe ce lume se află - nu stie când se dechide şcoala sau ce se va întâmpla dacă se deschide şcoala. Rar s-a întâlnit un astfel de exemplu de incompetenţă. Grindă - Cireaşa de pe tortul Guvernului, ministrul cu două avize negative în Parlamentul României, ocupând în continuare o funcţie care îl depăşeşte în totalitate, personaj care face zi de zi dovada impotenţei intelectuale şi a incapacităţii de a-şi asuma responsabilităţile uriaşe pe care le implică o asemenea funcţie. Toate acestea se adaugă faptului că, pe lângă lipsa de conţinut a discursurilor sale, acesta nu poate avea măcar cursivitatea unui vorbitor nativ de limba română”, a mai relatat fostul ministru.

Bănicioiu a atacat-o apoi şi pe Violeta Alexandru.

„Alt personaj interesant asupra căruia ar merita să ne aplecăm atenţia, Violeta Alexandru, declară cu seninătate că este nevoie de mai multă responsabilitate din partea tuturor. Păi, stimată doamnă, tot cu seriozitate i-aţi tratat Dvs pe angajatorii care au reactivat contractele de muncă suspendate şi care ar fi trebuit conform legislaţiei în vigoare să primească un aşa-zis sprijin financiar de la Guvern care acoperă 41,5% din salariul brut al fiecărui lucrător?? După ce Guvernul a impus tuturor celor care aveau angajati să plătească sumele integrale, nici nu a avut decenţa de a returna cei 41,5% tuturor celor care se încadrau, deşi termenul este depăşit…o baba-oarba care nu face decât sa adâncească abisul în care deja se află aceştia şi încă o dovadă că acest Guvern continuă spectacolul grobian al neputinţei şi nepriceperii”, a conchis acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite