Nicolae Ciucă: Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României. Continuă drumul de aur al canotajului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România a câştigat cinci medalii de aur şi trei de bronz la Campionatul European de la Munchen  FOTO: FRC
România a câştigat cinci medalii de aur şi trei de bronz la Campionatul European de la Munchen  FOTO: FRC

Premierul României a felicitat lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la Munchen. Echipajul feminin de 8+1 al României a obţinute medalia de aur.

„Performanţă istorică pentru lotul  de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la München. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria!  Continuă drumul de aur al canotajului românesc! ÎI felicit pe antrenori şi pe toţi cei care au făcut posibil acest succes remarcabil! Suntem mândri de campionii României!” , este mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă pe pagina de Facebook a Guvernului României. 

Echipajul feminin de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bogdan, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

România a câştigat opt medalii la Munchen, dintre care cinci de aur (probă de 8+1 feminin, dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite